Stirile din ziua: 18 septembrie 2015

Cum sa pierzi voluntar trei puncte

Cum sa pierzi voluntar trei puncte

Poli bifează al treilea meci în care nu primește gol în Liga I. Trupa antrenată de Florin Marin a dominat prima repriză a partidei cu Voluntari, reușind să-și creeze mai multe ocazii. În plus, „centralul” întâlnirii a refuzat un penalty clar, la un fault al lui Pancu asupra lui Melinte.

Pe strazile Timisoarei vor aparea minibuzele turistice! Robu spune ca acestea circula deja

Minibuzele turistice circulă prin Timisoara! Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia mașinuțele pot fi închiriate de la RATT. Reprezentanții regiei de transport spun că autovehiculele vor ieși pe traseu săptămâna viitoare, când vor fi anunțate și tarifele pentru o astfel de plimbare.

Timisoara candideaza sub semnul luminii la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021

Asociaţia Timişoara – Capitală Culturală Europeană a finalizat conceptul candidaturii, sub sloganul „Shine your light – Light up your city!”. Este cea de-a treia variantă, și cea sub care va fi depus dosarul de candidatură, la începutul lunii octombrie. Totul, în plin scandal legat de finanțarea asociației de la bugetul local, considerată ilegală de Curtea de Conturi.

Semnati pentru 6% pentru sanatate! Campania a ajuns la Timisoara

Pacienții care ajung să fie tratați în unități sanitare de stat știu foarte bine cât de mari sunt lipsurile din acest domeniu. Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) și-a propus să strângă semnături pentru a-i convinge pe guvernați să acorde 6% din PIB pentru sănătate. Campania se desfășoară și la Timișoara.

Oficial: Calea Martirilor intra in santier doi ani! Chiar din aceasta toamna

Licitația pentru contractarea firmei care va lărgi la patru benzi Calea Martirilor s-a încheiat. Lucrarea va costa 2,2 milioane de euro și va dura doi ani. Șantierul va fi deschis în câteva săptămâni, dar nu se va intra în iarnă cu mari săpături. Asta promite primarul Nicolae Robu.

Pasajele Jiul si Popa Sapca, cosmarul soferilor timisoreni, vor fi total transformate / VIDEO

De la anul, șoferii vor putea circula mult mai relaxați prin două dintre cele mai aglomerate zone din Timișoara. Pasajele Jiul și Popa Șapcă vor fi lărgite, iar zonele vor fi transformate radical. Vor fi câte patru benzi, dar și trotuare și piste de biciclete, așa după cum arată două filmulețe postate pe YouTube.

Al dracului primar: a sarbatorit 666 de ani de atestare documentara*

Primarul de Săcălaz Ilie Todașcă a fost atestat documentar și chiar istoric în vara lui 1954, la Vatra Dornei. Pentru prima oară, căci așa, doar „atestat”, a mai fost mulți ani în Partidul Democrat, apoi rebotezat Democrat-Liberal. Când s-a plictisit de „portocalii”, primarul de Săcălaz s-a mai atestat o dată documentar și la PSD.

Spectacol in plus la TNTm, dupa ce biletele la premiera s-au terminat cu 10 zile inainte!

Teatrul Național Timișoara deschide stagiunea cu casa închisă, continuând „tradiția” de anul trecut, când spectacolele s-au jucat aproape exclusiv așa. Biletele pentru premiera cu „Meteorul”, progamată în 27 septembrie, s-au vândut în totalitate, așa că va mai fi programat un spectacol.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – Bl. Zona Timișorii C1-C6, D1-5, orele 8 – 16; Jimbolia – Zona Gării, orele 10 – 15; Pădureni (p), orele 9 – 17; Făget – str. Gh. Doja (p), Bătești, Temerești, Sintești, Margina Colonie, Margina Sat, Zorani, Nemeșești,

Top