Stirile din ziua: 22 septembrie 2015

Din nou fara gol primit! Poli accede lejer in optimile Cupei Romaniei

Din nou fara gol primit! Poli accede lejer in optimile Cupei Romaniei

Poli Timişoara merge mai departe şi în Cupa României, după ce în ultimele jocuri a impresionat în campionat şi Cupa Ligii. Trupa lui Florin Marin s-a impus cu 2-0 în şaisprezecimile Cupei României în faţa divizionarei secunde CSM Râmnicu Vâlcea. Poli este la al cincilea joc oficial fără gol primit.

Asfalt obligatoriu pe strazile din piatra cubica! Altfel, Piata Unirii nu poate fi terminata la timp

Piatra cubică de pe mai multe străzi din Timișoara va fi scoasă și va ajunge în Piața Unirii, pentru a completa pavajul. Consilierii locali n-au avut prea mari întrebări legate de proiectul referitor la „modernizarea străzilor din piatră cubică”. Operațiunea va scoate din bugetul local peste trei milioane de euro.

Protest anti-poluare la Chisoda

Peste 100 de oameni care locuiesc în Giroc și Chișoda s-au strâns, marți seară, în fața unei fabrici care prelucrează mase plastice, pentru a protesta, spun ei, împotriva poluării.

drumul boilor

Verde pentru Drumul Boilor! De la anul, Mosnita Veche va fi legata de Timisoara

Consilierii locali au votat marți studiul de fezabilitate pentru amenajarea drumului de legătură dintre Calea Moşniţei şi Drumul Comunal 149. Bugetul local va asigura finanțarea de 4,4 milioane de euro, pentru 1,5 kilometri de șosea care să lege, în sfârșit, Moșnița Veche de Timișoara.

Fara bani in conturi, BC Timisoara e in prag de desfiintare! Juristii PMT se tem de DNA si de Curtea de Conturi

Primarul Nicolae Robu a făcut, marți, în plenul CL un anunț șocant: echipa BC Timișoara își trăiește, practic, ultimele zile! Totul, din cauză că juriștii primăriei nu sunt de acord cu nouă formula de contract de finanțare, aprobată acum trei săptămâni! Robu spune că se gândește chiar la desființarea serviciului juridic al PMT.

Campanie de constientizare asupra beneficiilor kinetoterapiei

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în perioada 25 – 27 septembrie 2015, în comuna Giroc, o campanie de conștientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei în diferite patologii. Campania se desfășoară în centrul comunei, într-un cort special amenajat și dotat cu echipamente medicale ce aparțin Centrului. Specialiști angajați în cadrul Centrului vor

Metode si tehnici folosite in domeniul recuperarii aparatului osteo-articular, la nivel european

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează vineri, 25 septembrie 2015, cu începere de la ora 930, la Hotel Continental Timişoara, B-dul Revoluţiei 1989 nr. 5, Sala Continental, simpozionul cu tema: “Metode şi tehnici folosite în domeniul recuperării aparatului osteo – articular, la nivel european” susţinut de Prof. Dr. Tóth Kálmán, profesor șef de catedră

A inceput constructia Openville! Oraselul din mijlocul Timisoarei costa 220 de milioane de euro / FOTO

Piatra de temelie a noului ansamblu Openville a fost pusă marți, în zona adiacentă Iulius Mall, înspre Bulevardul Antenei. Investiția de 220 de milioane de euro pe care Iulius Management Group o va dezvolta din această toamnă are undă verde. Șantierul va dura doi ani, iar după închiderea lui, în Timișoara vor apărea un parc de peste 55.000 metri pătrați, dar și cea mai înaltă clădire din România.

Grindeanu promite ca PSD Timis va avea formula completa de conducere la inceput de octombrie

După trei luni în care PSD Timiș a funcționat fără președinte executiv, vicepreședinți și secretar, liderul social-democraților, Sorin Grindeanu, are o idee mai clară despre când vor fi ocupate aceste funcții. Deputatul susține că, până în jurul datei de 5 octombrie, PSD Timiș va avea, în sfârșit, conducere completă.

La ce dracu’ ne mai alegem primar si consiliu local, cand avem Curte de Conturi?

După un început ezitant, ACS Poli a reușit trei meciuri în prima ligă fără înfrângere, urcând pe locul 9 în campionat. În plus, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Aproape tras la indigo, HC Poli Timișoara, după un start slab, a câștigat trei meciuri din ultimele patru în Campionatul Național de handbal.

La Timisoara, literatura se face cu… mascati, rapsozi si preoti!

A patra ediție a Festivalului Național de Literatură LitVest are loc între 23 și 25 septembrie şi este dedicată scriitorului Sorin Titel. Organizat de Biblioteca Județeană „Sorin Titel”, festivalul scoate, din nou, lectura în stradă, în cele mai neașteptate locuri și în cele mai inedite forme.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giulvăz (p), orele 8 – 15; Lugoj – str. Caraiman (p), Timișului, A. Vlaicu (p), Micro 4 Bl. 35A, 35B, 36A, 36B, orele 9 – 16; Checea (p), orele 9 – 16; Nădrag, Dobrești, Pietroasa Mare, Stamora Română (p),

Top