Stirile din ziua: 26 septembrie 2015

Pe bicicleta prin centru sau numai pe jos? Robu cauta raspunsuri pe Facebook

Pe bicicleta prin centru sau numai pe jos? Robu cauta raspunsuri pe Facebook

Centrul istoric, exclusiv pentru pietoni sau și pentru bicicliști? Este întrebarea la care caută răspuns pe Facebook primarul Nicolae Robu. Asta, după ce, oricum, Comisia de circulație a PMT a decis deja să interzică accesul oricăror vehicul în zonele pietonale.

Robu anunta: PNL Timisoara va avea un singur presedinte, pentru ca asa e normal

Inventarul membrilor PNL Timiș continuă până la o dată care nu a fost încă anunțată, însă e cert că misiunea va fi considerată îndeplinită la 10.000 de adeziuni. Copreședintele Nicolae Robu spune și că, deși nimănui nu-i poate fi imputat nimic, la un moment dat, PNL Timișoara nu va avea decât un singur lider.

Iubirea n-are ce cauta in balconul Operei! Robu nu mai vrea actiuni ostentative

Un timișorean și-a cerut în căsătorie iubita cu un banner afișat pe balconul Operei Române, așa că va avea parte de o amintire de neuitat. Dacă vreți să-i urmați exemplul, s-ar putea să nu mai aveți ocazia. Oricât de nonconformist este în alte privințe, primarul Nicolae Robu n-a „gustat” întâmplarea, pe care o consideră deplasată. Edilul a cerut Poliției Locale să aplice legea și spune că simbolurile Revoluției ar trebui respectate.

Top