Stirile din ziua: 25 septembrie 2015

Inca un punct pentru „Domnul Flocea”

Inca un punct pentru „Domnul Flocea”

Poli Timișoara a remizat, vineri seară, pe teren propriu, cu CSMS Iași. Echipa lui Nicolo Napoli nu mai câștigase de șase etape și s-a aflat de două ori în avantaj. Egalitatea a fost restabilită de Goga, care a transformat primul penalty de care au beneficiat timișorenii în acest campionat.

Noua pietonala Janos Bolyai e, de fapt, parcare! / FOTO

Intenția Primăriei Timișoara de a transforma în alei pietonale încă patru străzi din zona Cetate, neprinse în proiectul de reabilitare, a cam dat chix. Cel puțin pe strada Bolyai, unde, după asfaltare, au reapărut mașinile! La fel de adevărat este însă că nu există niciun semn care interzice parcarea.

A pornit licitatia pentru pasajul Popa Sapca, primarul Robu crede ca lucrarile ar putea incepe in acest an

Licitația pentru lărgirea la patru benzi a străzii Popa Șapcă a fost publicată pe SEAP, firmele interesate putând să depună oferte până la finele lunii noiembrie. Licitația pentru pasajul Jiul se va încheia mai repede, iar primarul Nicolae Robu crede că lucrările pregătitoare ar putea începe chiar din acest an.

Cu pom sau fara pom, terasa din Parcul Alpinet va trebui sa aiba doar 92 metri patrati

Terasa din Parcul Alpinet nu poate fi mai mare decât s-a stabilit la licitație, chiar dacă prin construirea sa s-a încercat protejarea unui copac! La această concluzie a ajuns primarul Nicolae Robu, care a decis să nu mai aștepte până luni, când ar fi trebuit să se pronunțe juriștii municipalității.

Consilierul local Flavius Boncea se autodenunta la DNA in cazul finantarii lui Poli

Fostul purtător de cuvânt al primăriei, Flavius Boncea, crede că numărul persoanelor care ar trebui să răspundă în fața DNA în cazul finanțării clubului Poli în timpul lui Marian Iancu e mult mai mare. Printre cei care ar trebui să fie chemați la DNA, Boncea îi enumeră pe actualul ministru Sorin Grindeanu, fostul viceprimar Adrian Orza, primarul Nicolae Robu și inclusiv pe el.

Inter Milano, Atalanta Bergamo si Tottenham Hotspur, pe urmele unui junior de la Poli!

Nu mai este un secret că juniorii polişti sunt căutaţi de echipe importante din cele mai puternice campioate de fotbal ale Europei. Unul dintre cei mai ofertaţi juniori timişoreni este Patrick Peter, un fotbalist de 15 ani care a cochetat în trecut cu Arsenal Londra sau Sunderland.

Poti salva o viata! Ofera o mamografie unei femei fara posibilitati materiale

Faci o mamografie plătită din banii tăi, oferi una gratuită unei femei care nu-și poate permite o astfel de investigație. Puteți alege chiar cui vreți să oferiți cadou mamografia gratuită. Este invitația adresată de Asociația OncoHelp timișorencelor preocupate de sănătatea lor și a celor din jur.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Băncii (p), Verde (p), Borzești (p), orele 9 – 16; Lugoj – str.Caraiman (p), Balta Lată, Șirul Izlazului, Pescarilor, Moara Spânească, orele 9 – 16; Pădureni (p), orele 8 – 15; Jimbolia – Zona Gării, orele 10 – 15; Nădrag, Dobrești, Pietroasa Mare,

Top