Stirile din ziua: 9 septembrie 2015

Dragnea si Zgonea vin in vizita la Timisoara, dupa ce Grindeanu a cerut urgent congres in PSD

Dragnea si Zgonea vin in vizita la Timisoara, dupa ce Grindeanu a cerut urgent congres in PSD

Vizită la cel mai înalt nivel la PSD Timiș. Președintele interimar Liviu Dragnea și șeful Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, vin la Timișoara la sfârșitul săptămânii. Miercuri, liderul PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a solicitat convocarea congresului național al partidului în cel mult o lună.

Se deschide, in sfarsit, Oncogen! Centrul pentru tratarea cancerului trebuia inaugurat de cativa ani

Centrul de Terapii Genetice și Celulare în Domeniul Cancerului Oncogen va fi, în sfârșit, deschis, cel puțin teoretic, în această toamnă. Asta, după mai multe amânări. Coordonatorii proiectului au anunțat că Oncogen ar trebui să fie funcțional în aproximativ o lună.

Clubul Helion vă invită la două lansări de carte și reluarea activității

Cu bucurie vă invităm la reluarea activității Clubului Helion pentru noua stagiune 2015-2016. Programul primei reuniuni cuprinde: Prezentarea și lansarea cărților ANTOLOGIA HELION – Vol. I și ZILE SENINE, ZILE STRĂINE de Lucian-Vasile Szabo din colecția INSOLIT, realizată de Asociația Helion și editura Eurostampa Timișoara. Prezintă Radu Pavel Gheo Citește proză Ciprian Ionuț Baciu. Manifestarea

Tolcea, Vighi si Giura stabilesc candidatul M10 la Primaria Timisoara

Partidul Monicăi Macovei începe să prindă contur și în Timiș. Deși filiala nu are oficial decât 50 de membri înscriși, reprezentanții M10 au planuri mari pentru alegerile locale din 2016. Aceștia susțin că vor avea un candidat la Primăria Timișoara. „Alesul” M10 va trebui să treacă printr-o comisie de integritate și arbitraj.

Expoziție de pictură „Spirit de femeie” – Cătălina Bogdan

Cătălina Bogdan este elevă în calasa a XII-a și o tânără artistă timișoreancă. Expoziția intitulată „Spirit de femeie” și găzduită de Librăria Cărturești Mercy reprezintă debutul ei expozițional. Vernisajul va avea loc la ora 18:30. „Ocupatia preferata a omului este sa se construiasca si sa se descopere pe sine. Ca fata stiu cat de dificila

Excursie la Rimini: primaria trimite o delegatie in Italia, sa vada cum e cu florile

Puțin peste 3.000 de euro este dispusă să plătească Primăria Timișoara, pentru o delegație care va merge câteva zile la Rimini, la o expoziție dedicată floriculturii. Un consilier local și patru funcționari se vor deplasa în Italia să vadă cum arată un adevărat festival al florilor. Deplasarea se va face cu mașina, considerat cel mai ieftin mijloc de transport.

aquatim

Patru zile fara apa rece in Gataia

Aquatim anunță că, în perioada 9-12 septembrie, locuitorii de pe câteva străzi din Gătaia vor rămâne fără apă rece. Întreruperile sunt necesare pentru branșarea consumatorilor la conductele de apă reabilitate prin programul de investiții finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Sectorial Mediu.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute la rețeaua termică, va întrerupe miercuri, 9 septembrie, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 27, 28, 29, 38, 39, 40 și 41. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondați zonelor: Lipovei și I.I. de la Brad.

Top