Stirile din ziua: 27 septembrie 2015

De ce din banii timisoreanului se poate finanta CSU Craiova, dar nu si ACS Poli?

Faptul că s-a blocat finanțarea cluburilor sportive de la bugetul local pare a bucura pe multă lume. Se vede asta în comentariile de pe diversele site-uri sau de pe rețelele de socializare. Nu mai vorbesc că unii sar în sus de bucurie fiindcă Ostaficiuc, Ciuhandu și alții au ajuns la DNA pe motiv de finanțare a lui Poli în era Marian Iancu.

Mitropolitul Nicolae, comemorat la un an de la moarte

Câteva sute de timișoreni au asistat, duminică, la slujba de pomenire oficiată la un an de la plecarea din această lume a Înaltpreasfințitului Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului. Au fost două slujbe, una în Catedrala Mitropolitană, și încă una, în cripta în care se odihnește înaltul ierarh.

Timisoara, ai grija cum conduci! Campanie anti-accidente rutiere / FOTO

Piloți de raliuri, motocicliști, dar și simpli șoferi s-au încolonat, duminică, și au străbătut Timișoara, în urma unei platforme pe care se afla o mașină lovită de tren. Totul, sub sloganul „Timişoara Drive Safe!”, un îndemn adresat tuturor participanților la trafic, în încercarea de a scădea numărul accidentelor rutiere.

Banatenii ar fi mai motivati, daca banii lor nu s-ar duce la Bucuresti

Dacă banii bănățenilor ar rămâne în proporție mai mare acasă, oamenii s-ar simți mult mai motivați și asta ar genera dezvoltare economică. Asta crede consilierul județean liberal Marian-Constantin Vasile, care acuză guvernarea PSD că pune piedici descentralizării și lasă administrațiile locale să se îndatoreze masiv.

Filosofie de prin Banat: ce tie iti place, altuia nu-i face

Zău că m-am saturat de genul ala de manipulare în care un adevăr este rostit suficient de apăsat ca să nu mai lase loc altor 100 de adevăruri. Și mă refer acum la acel tip de retorică în care un contribuabil onest al urbei se întreabă, cu aer de victimă, de ce trebuie el să dea bani de la el.

Top