Stirile din ziua: 13 septembrie 2015

Ce victorie! Poli trece de FCSB printr-un gol fabulos al lui Hernandez

Ce victorie! Poli trece de FCSB printr-un gol fabulos al lui Hernandez

Privită favorită certă înaintea jocului cu Poli Timişoara, FCSB a părăsit oraşul de pe Bega învinsă de execuţia de mare fotbalist a lui Javier Hernandez, într-un joc în care tactica lui Florin Marin a fost mai inteligentă decât cea gândită de tridentul format din Emil Dică, Ţiţi Dumitriu şi Mirel Rădoi.

Luni seara, procesiune cu moastele Sf. Iosif cel Nou de la Partos

Catedrala Mitropolitană din Timișoara va fi, în următoarele zile, luată cu asalt de credincioși. Pe 15 septembrie este celebrat cel de-al doilea hram al lăcașului de cult, Sf. Iosif cel Nou de la Partoș. Vor fi trei zile de rugăciune, iar luni seară credincioșii sunt așteptați la o procesiune religioasă.

Cat de reprezentativa poate fi pentru Timisoara o cacastoare turceasca?

În urmă cu câteva zile, pe o vreme câinoasă, cîteva zeci de timișoreni s-au adunat în Piața Libertații, pentru a protesta împotriva îngropării unor vestigii despre care arheologii spun că ar fi fost băi turcești. Mai mult, protestarii se gândesc chiar să blocheze lucrările de conservare.

De ce nu merg copiii la ore doar dimineata? Primaria nu are puteri magice sa infiinteze sali de clasa!

Slabe șanse ca elevii din Timișoara să meargă la cursuri într-un singur schimb, deși aceasta a fost, măcar la nivel declarativ, una dintre prioritățile primăriei în ultimii ani. De vină, susține primarul Nicolae Robu, sunt… unitățile de învățământ, care continuă să înființeze tot mai multe clase.

Niciun liberal cu vise de marire fara fisa candidatului! PNL Timis face selectia in octombrie

Candidații PNL la… candidaturile pentru alegerile de anul viitor vor fi evaluați în luna octombrie. Până atunci, ei au timp să completeze niște fișe din care să reiasă ce competențe și ce caracter au. Unul dintre cei care au completat deja o astfel de fișă ar fi rectorul UVT, Marilen Pirtea.

La Plai X s-a cantat in creola, ca-n Capul Verde, iar o trupa a revenit pe scena dupa sase ani / FOTO

Agitație multă, lume pestriță și muzică pentru suflete – aceasta a fost atmosfera în cea de-a doua zi de Plai. Pe scena mare au cântat Koop Oscar Orchestra, la primul concert după șase ani de pauză, și Mayra Andrade, care a adus la Timișoara ritmuri de soare din Capul Verde.

Top