Stirile din ziua: 18 august 2016

stpt

Noapte buna, Timisoara! Enel are grija sa nu cumva sa avem lumina pe strazi

Noapte buna, Timisoara! Enel are grija sa nu cumva sa avem lumina pe strazi

E beznă în continuare pe străzile Timișoarei. Enel nu se dezminte și le servește timișorenilor, seară de seară, întuneric peste tot. Cel puțin în ultimele două seri, „fericiții” au fost locuitorii din zona de sud a orașului, unde cartiere întregi au dormit liniștite, fără vreun bec care să le tulbure.

Nervi la semafoare si pentru pietoni Unde trebuie sa astepti 10 minute sa se faca verde! / FOTO

Semafoarele care au împânzit Timișoara le scot peri albi nu doar șoferilor, ci și pietonilor. Dacă aveți de traversat Bd. Take Ionescu, mare grijă ce semafor alegeți! La unul dintre ele va trebui să așteptați… chiar și 10 minute ca să se facă verde.

Pasajul Jiul se deschide la finele lunii, pana acum s-a spart un radier gros de 1,5 metri / FOTO

Surprize-surprize la lucrările de la Pasajul Jiul: radierul care a fost avea o grosime de 1,5 metri, mult mai mult decât se cunoștea! Cu toate acestea, spun reprezentanții PMT, lucrările sunt în grafic, iar circulația va fi redeschisă cu siguranță la finele acestei luni.

Ravagii dupa furtuna: zeci de case fara acoperisuri in estul Timisului / FOTO

Județul Timiș a fost afectat, miercuri după-amiază, de un cod portocaliu de vijelie, ale cărui efecte s-au simțiu mai ales în partea de est. Au fost inundații și copaci căzuți pe carosabil și în Timișoara și Lugoj, dar a fost dezastru în zona Dumbrava – Traian Vuia. Pompierii au făcut inventarul.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 18 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 50 și 54, str. Perlei nr. 33 bl. 208, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. II, IV, Giarmata – zona str. Viilor (p), Carol, Giroc – zona UM Calea Timișoarei, Lovrin (p), Iecea Mică (p), orele 9

Top