Stirile din ziua: 11 august 2016

Brigitte Sfat anunta pe Facebook ca-l lasa pe Ilie Nastase

Brigitte Sfat anunta pe Facebook ca-l lasa pe Ilie Nastase

Brigitte Sfăt a anunțat, pe Facebook, că se desparte de soțul ei, Ilie Năstase. Timișoreanca spune că vrea să se ocupe de problemele ei de sănătate și susține că s-a săturat de imaturitatea soțului ei. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și au avut, de-a lungul timpului, o relație furtunoasă, așa că nu este sigur că divorțul se va produce efectiv.

Ghici cine vine la primarie? Pe post de city-manager

După plecarea lui Sorin Drăgoi din primărie pentru a deveni al doilea „Vamă” din fotbalul românesc, după mult mai celebrul Dinu Gheorhe, s-a eliberat mult râvnitul scaun de city-manager. De fapt, se spune că Drăgoi, devenit Sorin „Vamă” de la Poli, nu-și mai dorea funcția, astfel că scaunul oricum rămânea liber chiar dacă nu ajungea președinte de Liga 1.

Mancarea pacientilor de la Judetean e in aer! Firma care a castigat licitatia nu mai poate face livrari, se cauta alta

Pacienții internați în Spitalul Județean vor primi mâncare de la o altă firmă decât cea care a câștigat licitația organizată de unitatea sanitară. SC Dio Eden SRL are autorizația suspendată de către DSV, așa că nu mai poate asigura cateringul. De la 1 august, de când livrarea hranei a revenit acestei firme, au existat mai multe plângeri.

Averile consilierilor judeteni PNL: de la doctoranzi, la Prima Casa si apartament in Italia

Trei dintre consilierii județeni liberali nu și-au depus încă declarațiile de avere, așa cum cere legea. Ceilalți s-au conformat: avem, printre altele, burse doctorale, salarii de muncitori și… câteva adevărate parcuri auto, e drept, fără bolizi spectaculoși. Există și o declarație de avere aproape imaculată.

Politia Locala a decis: la Timisoara, bizonii au voie pe pistele de biciclete, daca sunt de la primarie / FOTO

Atenție ce mașini reclamați la Poliția Locală că staționează pe pistele de biciclete! S-ar putea să vă alegeți chiar voi cu o amendă, dacă reclamați… nesimțitul nepotrivit! Era s-o pățească un biciclist care a dat peste o mașină a primăriei parcată ilegal și a avut „tupeul” să ceară ajutorul polițiștilor locali.

deseuri

Curs pentru responsabilii de mediu

de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, organizează, în perioada 12 – 16 septembrie, cursul „Responsabil de mediu – COR 325710”. Acestea se adresează tuturor celor interesați să gestioneze procese de mediu și agenților economici care generează deșeuri.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 11 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara str. Cerna(p), Grădinii nr. 3, Dragoș Vodă (p), Călimănești (p), Mircea cel Bătrân (p), Macilor (p), Horea (p), Cloșca (p), Brateș (p), Ion Rațiu (p), Bârzava (p), Gr.Alexandrescu (p), orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. IV), Giarmata – zona str. Izvorului,

Top