Stirile din ziua: 12 august 2016

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Peste 30 de directori si directori adjuncti de scoli din Timis, schimbati din functii

Peste 30 de directori si directori adjuncti de scoli din Timis, schimbati din functii

Directorii plini și adjuncți ai mai multor școli din Timiș au fost schimbați din funcții. Motivele pentru care s-a recurs la această măsură sunt diverse: unii s-au pensionat, alții n-au mai vrut să fie directori, iar în unele cazuri s-a considerat că echipele de conducere ale unităților de învățământ n-au fost performante.

Dus rece in luna lui august! Apa ca gheata, oferita de arbitri

Campioana națională la rugby, Timișoara Saracens, a încercat un experiment la București, împotriva „bronzului” de anul trecut, CSM Olimpia, formație ce pierduse cele două partide disputate anterior în Superligă. Astfel, Grainger Heikell a schimbat aproape toată echipa care învingea săptămână trecută marea rivala, CSM Știința Baia Mare.

Am depus dosarul, acum asteptam! Pe 16 septembrie, Timisoara afla daca este Capitala Culturala Europeana

Timişoara a intrat în linie dreaptă în cursa pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Vineri, 12 august, a fost depus oficial dosarul de candidatură pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021. Totul, sub sloganul „Shine your light – Light up your city!”.

Pacaliti cu locuri de munca in strainatate! Prejudiciu: 2,5 milioane de lei

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au percheziţionat sediul unei firme al cărei administrator ar fi comis mai multe înşelăciuni cu locuri de muncă în străinătate. Prejudiciul este estimat la 2,5 milioane de lei.

Zeci de rugi de Sf. Maria in Timis! Neda Ukraden canta la Comlos, iar Fuego vine la Sandra

Adormirea Maicii Domnului este una dintre marile sărbători ale creștinității, prăznuită atât de ortodocși, cât și de catolici pe data de 15 august. Sântămaria Mare marchează trecerea de la vară la toamnă. Totodată, este prilej de rugă! Zeci de localități din Timiș o au drept protectoare pe Maica Domnului.

„Ne mintim singuri, fratilor”

„Probabil că mulți nu vor fi de acord cu mine, dar simt nevoia să o spun. Stadionul Dan Păltinișanu, lăsând la o parte toate patetismele legate de anii trecuți, NU (mai) este casa noastră. Ne mințim singuri, fraților. Dacă vom continua să jucăm acolo, vom merge numai în jos, din toate punctele de vedere.”

Averile consilierilor judeteni PMP: bijuterii de 47.000 de euro, porci si tractoare

Cei patru consilieri județeni ai PMP, din care trei proveniți din UNPR, stau foarte bine la capitolul declarații de avere. Ei au declarat bijuterii, ceasuri, terenuri și… tractoare. Consilierul ALDE, în schimb, este pensionar și n-are prea multe în proprietate.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 12 iulie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cerna (p), Iorgovanului nr. 2, sc. A, Cucului nr. 2A și nr. 3A, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. VI și VI, Giarmata – zona str. Gării, Bătrână, Șag – str. VI, nr. 21, Ohaba Forgaci (p), Igriș, orele

Top