Stirile din ziua: 8 august 2016

UBC 2 se imbraca in sticla! Se lucreaza de zor la Openville / FOTO

UBC 2 se imbraca in sticla! Se lucreaza de zor la Openville / FOTO

Pe șantierul United Business Center 2 au început lucrările de montare a sticlei care va îmbrăca fațada. UBC 2, care are deja închiriate spații importante, va fi finalizată în această toamnă. Ea face parte din ansamblul multifuncțional Openville, o investiție de peste 200 de milioane de euro a Grupului Iulius.

Nicolae Robu si Alin Popoviciu

De ce nu-l mai vrea Robu pe Popoviciu: Cred ca ne-am inteleptit!

În mai era foarte bun, în august ne ferim de el! Trei luni, același personaj: Alin Popoviciu. Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că el e consecvent și că are aceeași părere despre actualul deputat, căruia nu i se poate imputa rezultatul de la alegerile locale. Doar că… n-a vrut să creeze tensiuni în partid!

Intrebare pentru Culita Chis: Cine-a pus gropanu-n drumul proaspat asfaltat? / FOTO

Nu mai e un secret că, în Timișoara, multe lucrări edilitare sunt făcute fără cel mai mic respect față de cheltuirea banului public. Nu de puține ori, drumuri proaspăt asfaltate au fost sparte imediat fiindcă s-a uitat să se „tragă” vreo rețea de utilități. O nouă culme a fost atinsă zilele trecute pe strada Islaz.

Pasajul Popa Sapca, in santier abia la primavara? Se va lucra insa la strada si la retelele de utilitati

Se va lucra la lărgirea străzii Popa Șapcă și a Bd. Antenei, dar e foarte puțin probabil ca lucrările efective la pasajul de cale ferată să înceapă mai devreme de primăvara lui 2017. CFR nu a emis încă avizul necesar și, în plus, a început deja șantierul la Jiul. Cele două pasaje nu vor fi niciodată închise în același timp. Între timp, s-a schimbat și banda restricționată pe strada Popa Șapcă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 8 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Uranus (p), Aleea Creației (p), orele 9 – 15, str. Rusu Șirianu (p), Calea Șagului (p), orele 9 – 17; Mănăștiur (p), orele 9 – 15; Săcălaz – zona str. III-V, Giarmata – Zona str. Iohanis, Diniaș nr. 202 – Biserica

Top