Stirile din ziua: 10 august 2016

Se poate! In ciuda pronosticurilor, ACS Poli bate Viitorul lui Hagi şi merge in sferturile Cupei Ligii

Se poate! In ciuda pronosticurilor, ACS Poli bate Viitorul lui Hagi şi merge in sferturile Cupei Ligii

Deşi nu era creditată cu prea multe şanse de a câștiga vreun meci, fie el din Cupa Ligii, ACS Poli a depăşit barierele „specialiştilor”. Trupa pregătită de Ionuţ Popa a învins una din echipele bune ale campionatului, care a reprezentat România (fără succes însă) în cupele europene.

Florică Bîrsăşteanu

Deputatul Birsasteanu este noul presedinte ales al PSD Timisoara

PSD Timișoara are, de miercuri seară, o nouă conducere! Totul s-a întâmplat într-o liniște totală, fără niciun fel de tam-tam. Deputatul Florică Bîrsășteanu este acum președinte „plin” și își poate pregăti, cu propria echipă, campania pentru încă un mandat în parlament. Dan Idolu este președintele executiv al organizației.

Un revolutionar din Timisoara i s-a alaturat lui Marian Munteanu in noul partid

Marian Munteanu, fost lider al studenților din Piața Universității în anii 90 și fost candidat PNL la Primăria București, și-a lansat joi noul partid. Acesta se numește Alianța Noastră și din el fac parte revoluționari, dar și diverse personalități, printre care și un fost procuror DIICOT.

Noua organigrama a CJ Timis, la un pas de avizare! Doua institutii vor disparea

Încă de la preluarea funcției, președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat că vrea o nouă organigramă. Aceasta este gata și a fost trimisă către Agenția Națională a Funcționarilor Publici. De îndată ce vine avizul, ea va fi supusă votului din plen și apoi pusă în practică. Dispar sigur ADETIM și Direcția de Drumuri.

A incheiat intelegeri peste tot cu PMP, dar acum Dragnea spune ca nu se mai aliaza cu… Basescu

PSD exclude orice alianță cu Traian Băsescu și PMP în perspectiva alegerilor parlamentare, susține președintele social-democrat Liviu Dragnea! Liderul PSD a spus, miercuri, la Adevărul Live, că nu are nevoie de PMP, în perspectiva unei moțiuni de cenzură, deoarece parlamentarii proveniți din UNPR din acest partid știu ce au de făcut.

Doar 17 masini de mare tonaj, autorizate in acest an pe drumurile din Timis! Restul distrug pe gratis soselele

CJ Timiș și-a dat seama, în sfârșit, că drumurile județene sunt făcute praf constant de mașinile de mare tonaj care circulă nestingherite! Discuția nu e nouă și a prilejuit, în mandatul trecut al CJ, discuții aprinse între liberali și social-democrați. Președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, anunță înființarea unor puncte fixe pentru controlul camioanelor.

Drumul pe patru benzi de la Giarmata ar putea fi depus la finantare in noiembrie

Drumul cu patru benzi care să lege descărcarea de pe autostradă de la Giarmata de Timișoara ar putea fi depus pentru finanțare pe fonduri europene în luna noiembrie. Cel puțin așa susține președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, care susține că ar putea începe în procedură de urgență exproprierile.

Averile consilierilor judeteni PSD: de la… Wolschvaghen, la mosteniri si dividende de 3 lei

Doi dintre consilierii județeni social-democrați nu dețin decât câte o mașină, altul are doar un teren, dar există și un recordman, cu șase terenuri și case moștenite. Un alt ales și-a trecut în declarația de avere bijuterii de… 15 euro, dar și o mașină nemaivăzută. Ce deține fiecare dintre ei vedeți în materialul de mai jos.

Sapte echipe cu idei isi disputa, la Timisoara, drumul spre 10.000 euro

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara, în calitate de unic partener oficial în România al Programului Climate KIC, organizează finala națională a competiției de idei ClimateLaunchPad. Șapte echipe își vor disputa locul care le poate trimite în finala internațională, unde ar putea câștiga 10.000 euro.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 10 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Constantin cel Mare (p), Gh. Leahu (p), Martir Silviu Motohon (p), Pomiculturii (p), Divizia 9 Cavalerie (p), A. Volta (p), Irlanda (p), orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. IV-VI, Giarmata -zona str. Principală, Carol, Sânmihaiu German nr. 140, Igriș,

Top