Stirile din ziua: 17 august 2016

A plouat cu parapete pe autostrada!

A plouat cu parapete pe autostrada!

Furtuna care a măturat, marți după-amiază, județul Timiș a făcut pagube și pe autostrada spre Lugoj. Mai multe parapete au fost luate pe sus de vânt și înșirate pe șosea. UPDATE: Parapetele sunt adunate de angajații DRDP și vor fi remontate joi dimineață.

Pedalare prin padure si pe vai, la Nadrag! Cicloturismul este o sansa pentru Timis

Iubiți mișcarea în aer liber și, mai mult decât atât, vă place să pedalați? Evenimentul organizat duminică, 28 august, la Nădrag, ar putea fi exact pe gustul vostru. Se anunță o plimbare de peste 30 de kilometri, pe un traseu minunat. Vă trebuie însă mountain-bike și o mașină, ca să ajungeți până la punctul de start.

Rio 2016 – un nou „succes” rasunator al lui Victor Ponta

29 mai 2014. Au loc alegeri pentru președinția COSR, funcție pentru care se înscriu în luptă trei candidați: Elisabeta Lipă, Octavian Belu și Alin Petrache. Pe primii doi îi știe toată România și nu numai. Lipă este multiplă campioană olimpică și mondială la canotaj, fiind considerată cea mai bună canotoare din istorie. Din lume, nu

rectificare

Aproape 10 milioane de lei de la buget pentru partide! PNL si PSD au primit cel mai multi bani

Partidele politice din România au primit, de la începutul anului, peste 9,8 milioane de lei. Cele mai mari subvenții au revenit PNL și PSD, iar cei mai puțini bani au ajuns în conturile PNȚCD. Sumele încasate de la bugetul de stat pot fi folosite pentru întreţinerea şi funcţionarea sediilor, plata personalului, activităţi de propagandă şi organizarea de activităţi cu caracter politic.

Terase cu gazon si arbusti pe acoperisuri, solutie anti-canicula! Idei verzi premiate la Timisoara

Finala ClimateLaunchPad România, cea mai mare competiţie din domeniul tehnologiilor curate, desfășurată la Timişoara, a fost câștigată de două tinere din București. Ana-Maria Ghiţă şi Nicoleta Cruceanu propun construirea unor terase verzi pe acoperişurile clădirilor.

Mall pe Calea Lugojului: Auchan va fi hypermarketul ancora la Timisoara Plaza

Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian Plaza Centers a anunțat că Auchan va fi hypermarketul ancoră al mallului Timișoara Plaza. Construcția noului centru comercial cu o suprafață de 38.000 metri pătrați ar trebui să înceapă în acest an, deschiderea ar putea avea loc în 2018.

Dorit insistent de Poli, Trandu e ofertat de Dan Alexa la ASA Targu Mures

Tehnicianul Ionuţ Popa s-a plâns, la finalul jocului pierdut de Poli cu 1-3 pe terenul campioanei Astra Giurgiu, că are prea puţini mijlocaşi centrali. O soluţie excelentă pentru a umple golul de la centrul terenului este mijlocaşul Răzvan Trandu, ultima dată la Rapid Bucureşti.

gaz Ghiroda

Gaze naturale oprite la Deta

E.ON Distribuție România anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de către compania OMV Petrom Gas la sistemul de transport, va sista temporar alimentarea cu gaze naturale în Deta. Întreruperea este programată joi, 18 august, de la ora 8.30.

apa calda

Fara apa calda in Bucovina si Torontalului

Colterm anunță că, din cauza unei defecţiuni apărute pe reţeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 17 august, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde de consum la PT 45. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bucovina, Dirijorului, Învăţătorului, Ion Vidu, M. Basarab, Oboiului, Operetei, Rubinului şi Torontal.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 17 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Divizia 9 Cavalerie (p), A. Demetriade, I. Roată (p), Olanda, Albinelor, Stuparilor, Intrarea Cocoșului, Acad. P. Negulescu, Foișor, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. IV-VI, I, II; zona str. Armoniei, Giarmata – zona str. Noua (p), Bătrână (p), Caprei,

Top