Stirile din ziua: 19 august 2016

Inca o seara in bezna in zona de sud a Timisoarei! Enel a primit anul trecut 7,5 milioane de lei de la primarie

Inca o seara in bezna in zona de sud a Timisoarei! Enel a primit anul trecut 7,5 milioane de lei de la primarie

Pentru a treia seară la rând, Enel a lăsat în beznă o bună parte din zona de sud a Timișoarei. Furnizorul de energie electrică contractat de municipalitate continuă să-și bată joc de cei care plătesc facturi.

semafoare

Simonis (PSD) crede ca semafoarele inteligente ar putea ajunge la gunoi! Sa se termine intai santierele

Sistemul de management al traficului ar trebui testat doar în momentul în care în Timișoara nu mai sunt în derulare lucrări de infrastructură și, dacă nu se dovedește funcțional, ar trebui „scos din priză și vândut la fier vechi”! Asta crede consilierul local Alfred Simonis (PSD), care îi cere primarului Nicolae Robu să puna semafoarele pe galben intermitent, ca să nu sufoce integral traficul.

Cucsa: Mi se pare normal sa existe o lege care sa permita demnitarilor sa-si ia permisul peste rand

Reprezentanții ALDE Timiș cred că e absolut normal ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să fi mers peste rând să-și preschimbe permisul de conducere. El a intrat pe ușa din spate din… respect și, practic, nu s-a băgat în fața nimănui! Asta, pentru că avea treburi mai importante de făcut. Șeful ALDE Timiș admite, cu jumătate de gură, că există în România cetățeni de rangul II.

Ionut Popa, aproape de despartirea de Poli Timisoara! Inlocuitor surpriza

Umilinţa suferită de Poli Timişoara pe teren propriu în jocul cu FC Botoşani s-ar putea solda cu înlocuirea antrenorului Ionuţ Popa. În plus, Ionuţ Popa, în urma declaraţiilor destul de dure la adresa jucătorilor pe care-i antrenează după jocurile cu Astra Giurgiu şi FC Botoşani, este aproape să piardă şi vestiarul.

vacanță

Grija de unde va cumparati vacantele! Jumatate din agentiile din Romania v-ar putea face surprize

Aproape 2.000 de agenții de turism din România nu au făcut dovada deținerii unei poliție de asigurare. Altfel spus, jumătate din firmele de acest tip funționează ilegal. Pentru turiști, lipsa asigurării este un risc în plus de a rămâne fără bani pe care i-au plătit pentru vacanțe.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 19 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu nr. 1A și nr. 3, orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. II, IV-VI, Giarmata – zona str. Principală (p), Caprei, Sifoanelor, Bacova – doar fost CAP Caritas și Smithfield, orele 9 – 17; Sânnicolau Mare – Agromec, Loblein,

Top