Stirile din ziua: 16 august 2016

Sunt bani de luat: 40 de milioane de lei pentru tinerii intreprinzatori

Sunt bani de luat: 40 de milioane de lei pentru tinerii intreprinzatori

Bani pentru afaceri: aproape 40 de milioane de lei pot fi luați de tinerii întreprinzători din România. Până pe 30 august sunt deschise aplicatiile pentru programul privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri SRLD, respectiv programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare – START.

La stadion se fac in continuare drifturi! Trei soferi, prinsi in ultimele nopti

E zonă pietonală de ceva vreme, dar asta nu pare să-i împiedice să acționeze pe amatorii de motoare turate în miez de noapte. Vorbim despre platoul de lângă stadionul „Dan Păltinișanu”, care rămâne unul dintre locurile preferate ale șoferilor nărăvași. Trei dintre ei au fost amendați în ultimele nopți.

Uneori, doar scaunele… supravietuiesc dupa un accident de masina! 15 povesti ca sa nu uiti centura de siguranta / FOTO

Trișezi centura de siguranță, trișezi viața! Este mesajul cu care Poliția Rutieră vrea să-i convingă pe timișoreni să nu uite că un gest extrem de simplu poate face diferența între viață și moarte. 15 scaune de mașină fac parte dintr-o expoziție tragică, dar plină de învățăminte.

2.5 milioane de lei de la bugetul local pentru cladirile istorice cu proprietari privati! Din septembrie, stim si cat e taxa de reabilitare

Din luna septembrie, asociațiile de proprietari din clădirile istorice vor primi o mână de ajutor de la Primăria Timișoara, pentru reabilitarea acestor imobile. Vor putea primi bani de la bugetul local și vor returna ulterior aceste sume prin intermediul unei taxe de reabilitare, care va fi votată, la rândul ei, de consilierii locali.

acs poli

Cand fotbalul se joaca degeaba: tot mai putini romani aleg sa vada pe viu un sport aflat în moarte clinica

Fotbalul românesc este la pământ şi când vine vorba despre numărul spectatorilor care asistă la jocurile echipelor din Liga I. După patru etape, cea mai marte asistenţă la un joc din Liga 1 s-a înregistrat la meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, cu 8.000 de spectatori.

plen

Averile consilierilor locali PSD: De la Prima Casa, la apartament in Aberdeen

Cei nouă consilieri locali ai PSD și-au depus cu toții declarațiile de avere. Cea mai consistentă îi aparține debutantei Gabriela Popovici. Alfred Simonis și-a cumpărat, în ultimul an, un apartament prin „Prima Casă”, Ioan Mateescu nu are decât o mașină veche, iar Ioan Szatmari și familia sa sunt toți pe statele de plată ale fraților Cristescu.

Poli merge ceas in campionat, presedintele Dragoi se relaxeaza cu barca

Ce atitudine poți avea, din postura de președinte de club, dacă echipa ta merge ceas și se îndreaptă spre o nouă victorie în campionat? Evident, să fii relaxat și să-ți spui că merită fiecare efort pe care l-ai depus. Ba chiar să-ți iei și niște zile libere, drept bonus. E și cazul lui Sorin Drăgoi, fost city-manager al Timișoarei, actual președinte al lui ACS Poli. Dar… stai!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 16 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii, Calea Sever Bocu (p), Gh. Leahu, Martir Silviu Motohon, Divizia 9 Cavalerie (p), Constantin cel Mare, Brazilor, Cooperației, A. Volta, T. A. Edison, L. Pasteur, Arh. I. Mincu, I. Roată (p), orele 9 – 17, str. Uranus, orele 9 –

Top