Stirile din ziua: 20 august 2016

simonis si robu

Simonis catre Robu: De ce promoveaza PNL incompetenti ca Vasile Blaga?

Apropierea alegerilor parlamentare ascute războiul replicilor între PSD și PNL. Încep „meciul” social-democrații, care cred că președintele liberal Nicolae Robu nu e luat în serios la la nivel național, fiindcă mereu când sunt probleme în județ, alții vin să scoată castanele. În plus, i-ar fi fost băgat pe gât și un candidat… incompetent și incapabil!

Spitalul Judetean Timisoara

Renovarea Judeteanului mai scoate de la bugetul CJ cinci milioane de lei

La Spitalul Județean din Timișoara se muncește de zor la reamenajarea mai multor secții. Lucrările au început în 2014 și ar trebui finalizate anul viitor. Consiliul Județean Timiș, instituția care deține clădirea unității sanitare, este solicitat să suplimenteze suma pentru renovări cu încă cinci milioane de lei.

Balta Lamaita nu e toxica! Pestii au murit din cauza scaderii nivelului apei / FOTO

După un șantier care a durat aproape un an și jumătate, Balta Lămâița a fost, în sfârșit, finalizată. Proiectul a costat 2,5 milioane de lei, bani de la bugetul local. Toate bune și frumoase, numai că, de mai multe zile, pe apă pluteau zeci de pești morți. Primăria spune că nu e din cauza unor chimicale.

Ionut Popa: Intotdeauna mi-am dorit sa bat un arbitru. Am fost aproape, dar n-am facut-o niciodata

Ionuţ Popa este unul dintre personajele pitoreşti ale fotbalului mioritic. Actualul antrenor de la Poli Timişoara a făcut, ani la rând, deliciul presei româneşti, cu declaraţii care, la vremea respectivă, au şocat. O declaraţie a actualului antrenor al bănăţenilor a făcut înconjorul lumii, după ce publicaţia The Guardian a publicat o mărturisire a lui Popa

Acum critica, dar in 2012 erau de acord! PSD-istii au votat padurea de semafoare

Sistemul de management al traficului, care scoate peri albi deopotrivă șoferilor și pietonilor din Timișoara, a devenit arma politică numărul 1 a adversarilor primarului Nicolae Robu. Ce uită însă social-democrații este că, în septembrie 2012, au votat fără probleme controversatul proiect. Cu o singură excepție, ei au fost de acord cu „pădurea” de semafoare.

Top