Stirile din ziua: 2 august 2016

Hai sa fii fresh si in aceasta vara! Concurs Fresh Kebab pentru pofticiosi

Hai sa fii fresh si in aceasta vara! Concurs Fresh Kebab pentru pofticiosi

Vă place să fiți fresh în miez de vară? Vă place să mâncați delicios și sănătos? Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, atunci sunteți candidatul perfect la… un voucher cadou la Fresh Kebab. Nu trebuie decât să vă spuneți povestea de pofticios.

Timisoara si Aradul incep sa scrie o poveste de familie! Primul pas teoretic spre metropola

Timișoara și Aradul au decis – și au și semnat această decizie – să se dezvolte, de acum încolo, împreună. Viitoarea zonă metropolitană, care va aduna circa un milion de locuitori, își propune să le ofere acestora o calitate mai bună a vieții. Teoretic, sună bine. Practic, orizontul de timp în care metropola va deveni realitate se întinde pe zeci de ani.

Primăria Timișoara începe dezinsecția și deratizarea

Solutiile sunt OK, tantarii sunt multi din cauza ploilor! Dezinsectia de urgenta nu acopera toata Timisoara

Soluțiile cu care se „dă” de țânțari la Timișoara sunt ce trebuie. În consecință, în zonele în care s-a făcut dezinsecția trebuie să se simtă efectele pozitive. Asta susține primarul Nicolae Robu, care admite, pe de altă parte, că operațiunea nu acoperă întreg orașul și, deci, nu poate fi OK peste tot. Dezinsecția este blocată de trei ani în instanță de Romprest Servicii.

Viorel Tudose nu vine investitor la Poli. Va fi insa sponsor

E oficial: omul de afaceri Viorel Tudose nu va veni investitor la Poli, până nu va fi dată o sentință în procesul pe care Primăria Timișoara îl are cu Curtea de Conturi. În schimb, este de acord să dea bani pe un contract de publicitate. În atare condiții, primarul Nicolae Robu a schițat un plan de redresare a clubului, fără a arăta însă sursa banilor necesari pentru depășirea actualei situații.

Fotbalisti 100% romani: Poli Timisoara made in Romania!

Poli Timişoara este singura echipă din Liga 1 care are lotul format doar din fotbalişti români! Până nu demult, în lot se regăseau fotbalişti născuţi în toate colţurile lumii. Aproape că nu a fost continent de pe care să nu ajungă un jucător de fotbal în lotul formaţiei timişorene. Începând cu acest an, politica de transferuri a clubului timişorean s-a schimbat.

Cod inundații

S-a redeschis Pasajul Jiul! Robu face apel la ratiune: cand ploua, sunt probleme si la New York

Pasajul Jiul a fost închis doar ceva mai mult de 12 ore! În urma situației create de ploaia care a căzut toată dimineața la Timișoara și a inundat pasaje și străzi, iar cozile de mașini au atins kilometri, primăria a decis să-l redeschidă. Nicolae Robu spune că situații de acest gen sunt obișnuite și în orașe mult mai mari, când toarnă cu găleata.

Nicusor Dan aduce USR la Timisoara

Timișorenii cărora le-a plăcut prestația publică a lui Nicușor Dan și cred că o mișcare precum Uniunea Salvați România este o șansă pentru România sunt așteptați joi, 4 august, la o întâlnire cu fostul candidat la Primăria Bucureștiului. USR intenționează să candideze la parlamentare și pregătește acum terenul.

Depaseste-ti limitele! Hai sa alergi 24 de ore prin Parcul Copiilor din Timisoara!

Cât poți să alergi pe durata a 24 de ore? Dacă vă place mișcarea, puteți afla răspunsul la această întrebare în luna septembrie, la un inedit concurs care va fi organizat la Timișoara. Este vorba despre Super24h, o tură de lungă durată care se va desfășura în Parcul Copiilor „Ion Creangă”.

50 de barbati gata de sacrificiu pentru un nou titlu! Pe cine se bazeaza Timisoara Saracens in noul sezon

Campioana României la rugby începe vineri noul sezon de superligă, cu un meci despre care se va vorbi mult. Este vorba despre tradiționalul derby împotriva formației din Baia Mare. Bănățenii au un avantaj psihologic, deoarece intotdeauna într-un joc cu un trofeu pe masă au ieșit învingători. Într-un meci de campionat însă, se poate întâmpla orice.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni apărute la rețeaua termică primară, va întrerupe marți, 2 august, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 26, 49 si 49A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Aradului (parțial), Doinei, Piața Mărăști, Sergent Mușat, Vasile Goldiș, Calea Lipovei, Torontalului, Brândușei,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 2 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str .Câmpului(p), Brigadierilor, Sucului, Apateu (p), Virgiliu, Fermității, Gh. Leahu, Martir Silviu Motohon (p), Divizia 9 Cavalerie (p), orele 9 – 17, Calea Martirilor (p), Apicultorilor (p), orele 8 – 16; Moșnița Nouă – Aquatim, foraje 1 ,3, 5, 8, 9, 11,

Top