Stirile din ziua: 3 august 2016

Timisoara are cinci noi cetateni de onoare / FOTO

Timisoara are cinci noi cetateni de onoare / FOTO

De Ziua Timișoarei au fost decernate, în plenul festiv al CL, cinci noi titluri de cetățean de onoare al orașului. Un inginer chimist, un inginer și fost prefect de Timiș, un sculptor, un coregraf și un fost boxer au primit cea mai înaltă distincție a Consiliului Local Timișoara.

Incredibil: Niciun spital din Timis nu are autorizatie pentru transfuzii de sange!

În ultimele săptămâni, în spitalele din România s-au înregistrat cel puțin două transfuzii greșite de sânge. Una dintre paciente a decedat, iar cealaltă se luptă pentru viață. Ministerul Sănătății a verificat autorizațiile unităților de transfuzii din spitalele românești publice și private și concluziile sunt îngrijorătoare.

Totusi, o veste ceva mai buna pentru soferi: dublu sens pe Titulescu

Se anunță vremuri foarte grele pentru conducătorii auto din Timișoara. Lucrările la pasajele Jiul și Popa Șapcă fac obligatorie instituirea unor restricții de trafic, care vor face și mai grea traversarea orașului. Comisia de circulație a PMT a decis însă și o schimbare care e în beneficiul șoferilor.

Suporterii ASU Poli vor stabate tara in lung si in lat pentru a-si vedea echipa favorita

Aproape 9.000 de kilometri. Doar dus. Şi apoi înapoi. Atât pot călători fanii ASU Poli pentru a-i vedea pe „Băieţii in Ghete” în eşalonul II al fotbalului românesc! Şi cu siguranţă mulţi temerari vor încerca să bată ţara pentru culorile alb şi violet.

Bizonii nu se lasa: parcheaza in continuare pe pistele de biciclete

Timișorenii nu se prea înghesuie să reclame mașinile parcate pe pistele de biciclete, dar polițiștii locali pare să fi învățat singuri lecția. În ultimele două săptămâni, câteva zeci de șoferi nesimțiți – oricum, prea puțini, față de câți sunt în realitate – au fost amendați.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 3 august, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Bogdăneștilor nr. 16, Stuparilor(p), Albinelor (p), A. Demetriade, Foișor, Intrarea Cocoșului, Acad. P. Negulescu, Zona Vasile Lucaci (p), T. Mihali (p), Aurel Popovici (p), București (p), Iași (p), Titan (p), orele 9 – 17, Calea Martirilor (p), Apicultorilor (p), orele 8

Top