Stirile din ziua: 6 august 2016

CJ Timis ar putea da primariei stadionul, dar gratis nu poate juca nimeni

CJ Timis ar putea da primariei stadionul, dar gratis nu poate juca nimeni

Stadionul „Dan Păltinișanu” ar putea trece de la CJ Timiș la Primăria Timișoara, dar transferul nu poate fi făcut peste noapte. Șefii celor două instituții sunt de acord cel puțin într-o privință: arena trebuie folosită de echipele din oraș. Momentan, CJ caută chiriaș, dar sunt șanse minime să apară cineva dispus să plătească 25.000 lei/lună, timp de doi ani.

Marian Cucsa

ALDE vrea referendum pentru metropola: Nu pot Robu si Falca sa semneze ca la fuziunea PNL-PDL

Viitoarea metropolă Timișoara – Arad, în formula semnată de Nicolae Robu și Gheorghe Falcă, pare a fi făcută pe modelul fuziunii… PNL-PDL! Asta cred reprezentanții ALDE Timiș, care cer un referendum local și spun că se vor consulta cu specialiștii.

Primaria Timisoara cauta ingineri si economisti: 19 posturi scoase la concurs

La începutul lunii septembrie, Primăria Timișoara organizează un nou concurs de angajare. Se caută un șef de birou și 18 consilieri de diverse grade. Dacă vă bate gândul să lucrați în administrația locală, prima condiție este să aveți studii economice sau inginerești.

Stadion plin meci de meci si nu ne mai rugam de nimeni

600-700 de spectatori ai Politehnicii Timișoara ar trebui să vină două-trei meciuri pe lună la stadion pentru ca clubul de ligă secundă să fie pe zero cu „investiția” în stadionul „Dan Păltinișanu”. Pentru celălalt club, Poli Timișoara din Liga 1, ar fi suficiente 400-500 de spectatori.

Unda verde a fost testata pe Take Ionescu, dar… s-a dereglat!

Șoferii din Timișoara sunt exasperați de „pădurea” de semafoare care a împânzit orașul, însă primarul Nicolae Robu spune că lucrurile se vor rezolva odată cu instalarea așa-numitei unde verzi, cel mai probabil de la 1 noiembrie. Edilul a testat-o personal, cu 50 km/h, pe una dintre cele mai circulate artere, dar experimentul nu mai e valabil.

Terapia Vampir: solutia pentru o piele tanara si sanatoasa

Când ochiul dermatologului întâlnește pielea ta proaspăt rumenită și dezmierdată de razele soarelui, cu siguranța lista problemelor e lungă și uneori dureroasă, care poate lăsa urme adânci. De câte ori nu ai uitat de tine pe plajă, în speranța că vei avea culoarea arămie asemenea pozelor din revistele glamour?

Top