Stirile din ziua: 7 august 2016

Furata ca-n codru de arbitrul Iulian Calin, Poli pierde in fata Pandurilor

Furata ca-n codru de arbitrul Iulian Calin, Poli pierde in fata Pandurilor

Poli Timişoara s-a descurcat remarcabil în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, o formaţie cu jucători cotaţi mult mai bine decât timişorenii. Iulian Călin, arbitrul jocului de duminică, a anulat însă munca jucătorilor timişoreni, după ce a validat un gol din ofsaid şi a acordat eronat o lovitură de pedeapsă, ambele în favoarea oaspeţilor.

centura de sud

Facem miting pentru centura! Doar sa se termine vacanta si sa nu mai ploua!

Mult discutatul miting pentru centura Timișoarei, anunțat ultima dată acum două luni de primarul Nicolae Robu, se va face la… toamnă. Doar să nu plouă! Edilul spune că, dacă guvernul nu face un pas concret înspre realizarea variantei ocolitoare, nu renunță la ideea de a ieși în stradă. „Amenințarea” e însă în stadiul de poveste demult.

Se ascute lupta la PNL: Robu vrea un tanar de 35 de ani in primele patru locuri la Deputati

La PNL Timiș termenele sunt fixe și nu prea. Deși liberalii interesați de alegerile parlamentare ar fi trebuit să-și anunțe intențiile exact până la 31 iulie, ultimul loc teoretic eligibil pe lista pentru Camera Deputaților ar putea reveni cuiva care nici măcar nu și-a depus candidatura! Lui Nicolae Robu i-a mai venit o idee.

Peregrinii spun povestea ciumei: care e istoria doctorului cu cioc de pasare / VIDEO

Au fost doi ani negri în istoria Timișoarei și-o molimă care a decimat populația. A fost cândva și un temut personaj, singurul care putea pătrunde în casele celor atinși de ciumă. Povestea doctorului Schnabel a fost scoasă din gravurile de epocă și poate fi acum ascultată fără teamă.

Top