Stirile din ziua: 9 august 2016

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Adio, Tutu Complex! A murit Grigore Trif, ultimul presedinte al PRM Timis

Președintele PRM Timiș, Grigore Trif, cel căruia, în tinerețe, i se spunea „Țuțu Complex”, s-a stins din viață la 57 de ani. Candidat, în 2012, la Primăria Timișoara, Trif a plecat din PRM în toamna aceluiași an, apoi s-a ținut departe de activitatea politică. El suferea de o boală gravă, iar organismul i-a cedat.

Ce echipa ar putea avea Timisoara in prima liga!

Se spune de mult timp că timișorenii nu știu să-și țină aproape copiii de mare perspectivă. Și nu e vorba doar de fotbal, ci și de canotaj, handbal și alte sporturi. Dar, raportându-ne la sportul rege, Timișul chiar și-ar putea „trage” o super-echipă din fotbaliștii care au evoluat aici în ultimul deceniu.

Muzica la palat: concert de chitara si lauta la Castelul Nako

Turneul Național „Muzica în Palatele României”, ajuns la ediția cu numărul patru, se oprește, pentru o seară, și în Timiș. Mai exact, la Castelul Nakó din Sânnicolau Mare, unde miercuri, pe 10 august, veți putea asculta un inedit concerte de chitară și lăută susținut de Costin Soare.

Primaria a decis: Pe Rebreanu, doar carpeli si plombe! Reasfaltarea integrala ar bloca de tot Timisoara

În mai 2016, consilierii locali au aprobat folosirea a aproximativ 850.000 de euro din bugetul local pentru reasfaltarea integrală a Bd. Rebreanu – Bulbuca. Lucrarea nu se mai face, pentru că reprezentanții PMT și-au dat seama că încă un șantier de mari dimensiuni va bloca total Timișoara.

Sefii CJ Timis au declaratii de avere: intre doua case de vacanta si o donatie de la tata

Nici prea-prea, nici foarte-foarte – cam așa arată declarațiile de avere ale noilor șefi ai Consiliului Județean Timiș. Sorin Grindeanu (PSD), Roxana Iliescu (PMP) și Traian Stancu (ALDE) s-au conformat și au depus documentele obligatorii la preluarea mandatului. Una dintre cele trei declarații este aproape imaculată.

fotbal ligi mici

Lotul lui Poli, de cinci ori mai ieftin decat loturile Stelei Bucuresti si Astrei Giurgiu

Poli Timişoara încearcă să facă o figură frumoasă în Liga 1, cu un lot care valorează mai puţin de cinci milioane de euro. Antrenorul Ionuţ Popa are un lot format doar din jucători români, fiind şi cel mai ieftin din Liga I. La polul opus se află Steaua Bucureşti, al cărui lot valorează peste 22 de milioane de euro.

E voie cu masina pe strada Nemoianu! Primaria incearca sa mai reduca haosul din trafic

Pentru că haosul din traficul din zona centrală e mult prea mare, după introducerea restricțiilor cauzate de șantierul de la pasajul Jiul, iar șoferii stau cu zecile de minute la cozi, primăria mai o modificare. A fost deschisă de marți dimineața circulația pe strada Nemoianu, prin fața spitalului de copii.

A inceput lupta PNL – PMP! Acum, faza judeteana pe… oftalmologie!

În primăvară, consilierul județean PNL, ex-PDL, Georgeta Rus și-a luat jucăriile și s-a mutat, cu arme și bagaje, în tabăra PMP. S-a întâmplat în mijlocul unei mega-campanii de consultații oftalmologice gratuite, pe care Rus le oferea chiar în sediul PNL. Acum, Rus se întoarce cu o campanie similară, care se va întinde și în județ. O primărie PNL îi dă peste nas. Pe Facebook.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 9 august, întreruperi de energie electrică astfel: str. Albinelor (p), Stuparilor (p), N. Copernic, Frigului, A. Demetriade (p), Oravița (p), Romulus (p), Remus, Gh. Doja (p), V. Madgearu (p), Filaret Barbu, Sf. Rozalia (p), orele 9 – 17; Săcălaz – zona str. IV – VII, Giarmata – zona str. Viilor, Principală,

Top