Politehnica Timisoara a mai bifat o infrangere pe teren propriu

Acomodarea cu Liga 2 pentru Politehnica Timişoara este dificilă. Trupa pregătită de Sorin Brîndescu a pierdut şi cel de-al doilea joc pe teren propriu, fiind învinsă cu 3-2 de Foresta Suceava.

Politehnica a pierdut din nou pe teren propriu sub privirile celor câteva sute de spectator. Chiar dacă au intrat excelent în joc, prin golul înscris de Blănaru în minutul 4, timişorenii au preferat să se lase dominaţi pe tot parcursul primei reprise. Oaspeţii de la Foresta Suceava au preset şi şi-au creat mai multe ocazii de gol, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. Golul egalării a venit pe finalul primei reprise, după ce arbitrul întâlnirii a acordat o lovitură de pedeapsă gratuită pentru Foresta, experimentatul Semeghin reuşind să-l păcălească în urma unei simulări grosolane în careul timişorenilor.

Gafa impardonabilă a arbitrilor a fost urmată de alte două gafe ale jucătorilor timişoreni, în repriza secundă. Patrick Niţă a trimis greşit către propria poartă, Cerloncă reuşind să înscrie pentru 1-2, iar portarul Mitrea a boxat greşit, de gafa acestuia profitând Alin Mutu pentru 1-3.

Timişorenii s-au aruncat în atac, dar au mai reuşit doar să reducă din diferenţă, după golul înscris de Bilia. Politehnica Timişoara a acumulat doar un punct în primele trei etape şi aşteaptă prima victorie în eşalonul secund.

Sorin Brîndescu a trimis pe terenul de joc următorii jucători: Al. Mitrea – Stefanovici, Cr. Gălan (cpt.), Telescu, Taub – Bilia, D. Constantinescu (Ghinescu ’65) – P. Niţă (Giuricici ’70), Dănăricu, Mărgărit (Ţugui ’65) – Şt. Blănaru.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

14 comentarii pentru acest articol

Ary a spus: (august 21st, 2016 at 16:22 )

Doua Poli,ambele EXECRABILE ca fotbal.Ambele fac de ras numele Politehnicii.Doamne ce greșeli,nici in liga a V-a nu vezi asemenea recitaluri de greșeli.

ttb a spus: (august 21st, 2016 at 16:57 )

Din pacate nivelul fotbalistic al orasului (judetului) nostru este acela de a avea doua echipe in C si inca vreo 3-4 in D. Restul in liga 5, 6 7 samd.
Liga 2 si, ce sa mai vorbim, liga 1 reprezinta tinte de neatins.
Nu trebuie sa ne intindem mai mult decat ne tine plapuma.
Cu jucatori pentru care un stop, o pasa precisa sau un sut pe poarta reprezinta exceptii in contextul unei jalnice prestatii, CE PRETENTII SA MAI AVEM!
Parca vad ca o sa fie adusi (PE BANI MULTI) expirati gen Zicu, Goga, et company.
ASU a promovat fortat: nu a fost, nu este si nu va fi (INCA) de divizia B.
Recas Robu Poli ar trebui sa se ceara direct in C .
Am ajuns de rusinea tarii. PENIBIL e un cuvant prea bland!!!

soryn a spus: (august 21st, 2016 at 16:58 )

doua echipe submediocre, 2 proiecte facute in nume personal, care nu atrag in afara celora care le-au creat, pe de o parte robu sustinut de amicii si admiratorii lui politici, pe de alta parte CVUCS-ul (sau fostul, actual intitulat druckeria), ambele conduse cu un serios avint amatoresc si din cite se vede ambele au o limita care daca vor continua in acest ritm, nu doar ca nu vor reusi sa atraga, dar vor stagna undeva la nivelul ligii a3a spre a doua…

PS: aseara auzeam de la terase urale si offuri strigate de cei care le frecventau … cu mare DURERE am realizat ca (nu credeam ca se va ajunge in urma cu 8-10 ani) marea harmlaie era de la meciul minamo – stoaia … dragi polisti (citi om mai fi), sicer in acest moment am ajuns foarte, foarte jos si am ajuns aici si datorita orgoliilor prostesti atit a unui primar narcisist dar si a unei galerii care a crezut ca este intruchiparea cinstei si adevarului absolut … rezultatele se vad din pacate pe clasamente si singura care pierde si care este batjocorita este … TIMISOARA …

anti sdr a spus: (august 21st, 2016 at 17:31 )

La anul,toata lumea-si reia locul pe care-l merita,adica liga b respectiv c.Un an fara deplasari pe biciclete nu e o vesnicie,ca tot sunt nostalgici.

INO a spus: (august 21st, 2016 at 18:26 )

NOW!HOȚIE MIXATĂ CU PROSTIE EGAL CATASTROFĂ!!BĂNĂȚENI MÂNDRIA ȚĂRI UNDE VĂ ESTE MINCEA CARE CÂNDVA NIMICEA PROSTIA ȘI PROȘTI TOTODATĂ!!HAI PA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

SSS a spus: (august 21st, 2016 at 19:23 )

Cel mai trist e ca spectatorul timisorean de fotbal nu mai participa la jocurile echipelor din Timisoara. Acum se vede cat de mult e iubita si ASU. Dar asa se intampla cand cativa smecherasi vor sa puna monopol pana si pe idea de fan Poli. Daca nu se intampla ceva cat mai repede, fotbalul va deveni o amintire in Timisoara. Sau va fi o afacere pentru o mana de oameni. Haide Poli!

Gioni Macaroni a spus: (august 21st, 2016 at 23:32 )

Bravo baietii! Bravo Assu! Luati-l ma mai bine pe Ionutz Popa dupa ce-l arunca Rekasu la gunoi!

du-te robu a spus: (august 22nd, 2016 at 00:28 )

de fotbal va arde… of… paine si circ, paine si circ… si nici macar nu e circ bun

Lazar a spus: (august 22nd, 2016 at 07:59 )

Multe greseli defensive si foarte mult trac. Nu e un capat de lume ce s-a intamplat in primele etape si e de laudat performanta de a ajunge in B cu jucatori legitimati acum 4-5 ani cand echipa juca pe coclauri. Ideea de baza a proiectului ASU e sa se creeze o echipa formata doar din tineri,fara investitii de milioane facute fara cap. Faptul ca sunt 2 infrangeri in primele 3 etape nu e un capat de tara si nu va mai chinuiti sa ii cantati prohodul acestei echipe care e la inceput de drum. Voi astia suporteri din tastatura,mergeti la meciuri,mai cumparati un tricou la echipa sustinuta,mai un breloc,mai o donatie si mai putin sovinism pe net ca o sa ramaneti cu asta.

teo mmusante a spus: (august 22nd, 2016 at 08:11 )

Rezultatele catastrofale din fotbalul Timisorean se datoreaza NEPRICEPERII , PROSTIEI , AMATORISMULUI , a lipsei unui CONSENS între POLITICIENI si a DEZINTERESULUI OAMENILOR SE AFACERI LOCALI . Astfel au ajuns sa reprezinte clubul ACS oameni de pe la Recas sau Becicherecu Mic , iar decizii in cadrul ASU sa fie luate de catre anumiți suporteri . Daca fotbalul romanesc a devenit JALNIC , cel Timisorean a devenit de-a dreptul GRETOS . PS : Dupa doua săptămâni de liga 2-a , la un meci al „adevaratei” Poli in tribuna au fost 300 de spectatori . Unde sunt fumigenele , conffeti si ” valurile umane ” ? Inainte de IMPLICAREA OAMENILOR DE FOTBAL LOCALI , aveam o echipa POLI cu 25 000 de oameni in tribuna . Acum sunt doua CLONE care împreună nu strang 2000 .

alex a spus: (august 22nd, 2016 at 10:08 )

de cand echipa asta se numeste POLITEHNICA TIMISOARA?Ati uitat de initialele ASU?Exista o singura Poli Timisoara,cea care mereu a jucat pe DP si nu doar de cateva meciuri,cersite si alea.

fifi a spus: (august 22nd, 2016 at 11:15 )

Politehnica Timisoara 1921 nu mai exista,deci ca si in cazul acs-ului,specificati clar ASU,nu de alta dar unii se unfla prea tare-n pene si e riscul de decolare din realitate.

eu a spus: (august 22nd, 2016 at 11:18 )

OBLIGATORIU trebuie renuntat la ambitii!.. daca vrem sa mai existe Poli si polisti in banat sau Tirimioara va ajunge un oras in care 90% din suporteri, vor tine cu cluburile spurcate(s&d)! vrem nu vrem asta se va intampla cu timpul si cu ajutorul mediei centrale poli va fi uitata!
Trebuie inteles ca este obligatoriu ca timisoara sa aibe un club puternic cat mai repede posibil!
Nu vad pe nimeni sa initieze o astfel de dezbatere publica cu toti factorii care pot influenta viitorul fotbalului banatean! repet in interesul fotbalului banatean! in loc sa ne aseszam la discutii preferam sa ducem un razboi de gherila, cu injuraturi pe forumuri mazgaleli in oras, politicianisme ieftine. Eu cred ca se poate gasi o formula care sa multumeasca pe toata lumea. Interesul tre’ sa fie acelasi pentru toti: fotbalului banatean!
Autoritatile trebuie sa fie mai receptive la doleantele suporterilor, suporterii sa nu puna ambitiile personale mai presus de interesul public! oare chiar nu suntem capabili?

antirob a spus: (august 22nd, 2016 at 17:00 )

Subscriu ideii ca trebuie renuntat la ambitii si continuat cu o singura echipa sustinuta de toata lumea.Asadar avem de ales intre o echipa care involueaza in liga intai cu minus tzaspe’ puncte pnalizare, enshpe milioane datorii, bashca litigii, popriri de conturi,finantare taiata samd – si trebuie sa recunoasteti sansele de supravietuire ( si aici nu ma refer la continuare in B , ma refer la supravietuire in general) sunt nule , si echipa suporterilor care evolueaza cu buget de avarie in div B dar fara litigii, datorii, procese, curti de conturi, dna-uri, penalizari etc.
Intrebarea este simpla: cu care dintre ele alegeti sa continuati?
Asteptam oficialitatile locale, politicienii,mai marii judetului sa ia o decizie in acest sens in folosul fotbalului din Banat. Si binenteles suporterii sa vina la stadion

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Top