Vasile Blaga, atac la rupere la Nicolae Robu

Co-președintele PNL Vasile Blaga l-a făcut praf pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, taxând astfel lamentările acestuia vizavi de prezența mică al vot a bănățenilor. Blaga a „stabilit” și care este viitoarea capitală culturală: Clujul lui Emil Boc.

Vasile Blaga, de altfel senator de Timiș, a avut în cadrul Ligii Aleșilor Locali PNL desfășurată la Brașov, un discurs extrem de dur la adresa Guvernului Cioloș, dar și a unor lideri liberali din teritoriu. Cel mai taxat a fost președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, care deține însă și funcția de vicepreședinte național al partidului.

„Mai aud de la niște organizații de prin țară că lor le ajunge procentul de 22%, că scot câțiva deputați și senatori. Așa nu vom câștiga niciodată alegerile. Puneți mâna la muncă, puneți osul și PNL va da Guvernul. Domnule Robu să nu-mi mai spui dumneata că așa-i bănățeanul, vine mai greu la vot. Ia fă dumneata un efort și ai să vezi cum vine bănățeanul la vot!”, a amenințat Blaga în fața unei săli arhipline.

După alegerile locale, desi PSD a bătut zdrobitor PNL în județul Timiș, Nicolae Robu s-a declarat satisfăcut de rezultat afirmând că e cel mai bun scor din istoria liberalilor timișeni. Pe de altă parte el s-a mai lamentat de faptul că timișorenii și timișenii sunt greu de urnit la vot, luru taxat de Blaga. Spre deosebire de Robu, Blaga a vut numai cuvinte de laudă la adresa primarilor Emil Boc din Cluj-Napoca și Mircea Hava de Alba Iulia. Mai mult, Blaga s-a declarat convind că “Boc mută capitala culturală la Cluj”. Ori Clujul se află în dispută directă chiar cu Timișoara pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Culmea este faptul că Vasile Blaga va candida pentru un nou mandat de senator pe lista PNL Timiș, organizație condusă chiar de Robu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

Robert a spus: (august 26th, 2016 at 16:09 )

Cum e sa fii atacat pe nedrept?

Don miguel sebastian a spus: (august 26th, 2016 at 16:45 )

Matrafoxatu asta de Blaga vorbeste…..mai bine ar candida la mitici, ca banatenii nu o sa il voteze, pentru ca nu a facut nimic pentru Timis de cand este senator.

Stelu a spus: (august 26th, 2016 at 16:47 )

Se ceartă „liberalii” intre ei, cred ca vine ploaia de la Cluj. Dacă și Blaga spune, indirect, că Robu e idiot, eu nu mai am nimic de spus. Lingăii din Timiș al Neasemuitului au oare ceva de spus? Hai MWC, zi și tu ceva! Câteva limbi bine țintite și o privire cu ochii tai bovini ar face minuni.

Serban a spus: (august 26th, 2016 at 16:52 )

astia nu pricep ca NU a iesit lumea la vot TOCMAI din cauza unor buldogi PENALI ca el ! si daca va aparea asta pe lista in Timis din nou SE VA INTAMPLA LA FEL !
ce ai facut tu pentru timiseni imputitule !? arati cu degetul din palatul miticesc! dute la cluj si candideaza daca aia sunt buni ! Mars afara buldogule! estii EX-PI-RAT

Soacrata a spus: (august 26th, 2016 at 17:04 )

Dar tu ce ai facut ca senator de Timis pentru a iesi lumea la vot maaaa nesimtitule?! te doare in cur de judetul asta, la fel ca pe toti ceilalt parlamentari ! jeguri!

Lae Dixit a spus: (august 26th, 2016 at 17:53 )

Nici la Alba, nici la Cluj si nici chiar in Bihor, Blaba nu ar fi avut loc pe liste. Asa ca a venit acolo unde, vajnicii conducatori ai partidului tuna si fulgera la adresa miticilor sau a celor de la centru atunci cand aia dorm sau sunt plecati da’ atunci cand vin „stapanii” in teritoriu se gudura ca potaile si se apleaca cu caciula’n mana sa pupe ghiulu’.
P.S. Ata’i valabil pt toate partidele nu doar pt penele. Sunteti patetici!

Bitea a spus: (august 26th, 2016 at 19:40 )

no, te simti bine?

blue a spus: (august 26th, 2016 at 22:32 )

Poza si articol despre doi indivizi care fac tot posibilul ca P$D-ul sa obtina cat mai multe voturi. Fie intentionat, fie din prostie.

Marian a spus: (august 26th, 2016 at 22:49 )

NESIMTIT. NESIMTIT. NESIMTIT. Ca sa declari asa ceva din postura de senator de Timis trebuie sa ai obrazul gros ca si tatuca Băsescu caruia ii place profil propriu de prim-ministru. Bleax!

rrobu a spus: (august 26th, 2016 at 23:05 )

ce se mai tavaleste popoviciu la executia asta. oare ce urmeaza?
il scoate de pe lista pe nasleu-cu-curu-greu si il baga pe dopo poco viciu?

robu in prostia lui are norocul orb sa aibe sume mari de bani pe mana. din 10 lei cheltuiti, unul tot isi merita investitia, astfel idiotii raman cascati de uimire si aplauda, chiar il sustin. insa cum iesi din timisoara, toti rad de fraieru asta.
dar super faza e ca un pyelea pulyy ca blaga, un nesimtit ordinar, are tupeul sa candideze in banat.
si facut certif de revolutionar doar pentru ca in noptile revolutiei a fost de serviciu in tura la vama. cica si-a riscat viata ticalosul. cum e posibil ca un asa individ sa ajunga in fruntea unui partid? ce trib e asta? romanica?

INO a spus: (august 27th, 2016 at 04:33 )

NOW!BLAGA SAU BLEAGA CUM SĂ-ȚI SPUN SPUN!!AI UITAT SAU AI TÂMPIT DE CAP CÂND TE-AM AJUTAT SAU TIMIȘOARA TIMIȘ BANAT TE AU AJUTAT SĂ RĂMÂI PARLAMENTAR ALTFEL ERAI ÎN PLUS ȘI AI FI RĂMAS PE DINAFARĂ!!DAR ROBU ȘTIE SA ZIS HAI SĂ L AJUTĂM ȘI PE BLAGA SĂ NU RĂMÂIE PE DINAFARĂ ȘI UITE AȘA AI ACUM UN PARTID ȘI FACI PE GROFUL BLAGA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@Lae cel Viteaz a spus: (august 27th, 2016 at 09:57 )

Lae ne schimbam si noi chiotii patati si dam o replica?

Soacrata a spus: (august 27th, 2016 at 10:05 )

Sper sa nu iti mai vad moaca aia de alcoolist in Timis!

anteconbega a spus: (august 27th, 2016 at 10:13 )

Timişoara trece prin momente penibile. Liberalii au vândut judeţul pentru toanele isterice ale lui Robu. Edilul lui peşte!

Asq a spus: (august 27th, 2016 at 10:45 )

Robu sta capra la Blaga si Falca.Pesedisti ii pupa toată ziua picioarele lui Dragnea si Olguței.Avem o clasa politica locală de toată jena.

Popa-robu a spus: (august 27th, 2016 at 10:55 )

Baga are dreptate în Timiș USL trăiește. Județul a fost făcut cadou PSD ului. Ați auzit în campanie atacuri la Robu din partea PSD? Sau invers? Răspunsul este NU. Apoi pe surse se știe clar înțelegerea dintre Robu și Grindeanu. Robu un trădător și un jegos. El este motivul scorului jalnic a PNL la alegeri.

dorel a spus: (august 27th, 2016 at 11:23 )

Dar exista cineva in conducerea locala tm. sa-i spuna de la obraz acestui B.V. cum sta treaba ? atita nesimtire si tupeu . poate daca ramine [ sper ca nu ] sa candideze la timis il vom intilni in campanie daca are curajul sa vina si o sa-l intrebam ce lucru mic ,mic, a facut pentru judetul timis.

Danut a spus: (august 27th, 2016 at 13:25 )

Ce tot va agitati lingaiilor. Ce tot va agitati? Popa si Robu nu si a asumat scorul mai mic decat al psd ului. Usl ul a existat in campania de la locale. Un om de calibrul lui robu se limiteaza la 3 deputati? Pai nu asta blat? Din 600 de mii de votanti , 300 de mii are doar timisoRa. Rezultatul politicii robu vs popa este vizibil de pe luna chiar daca va supara adevarul. Dib irganizatie de locul 5 la nivel national s a ajunns la org de locul 18. Si lucrurile vor lua razna. Dar dupa ce Blaga l a certT pr buna dreptate, sper ca si Iohannis sa ii spuna ceva in privat. Nu cred ca se va ajunge la modelul Frunzaverfe daca nu se va implica.

Soacrata a spus: (august 27th, 2016 at 14:55 )

Pechinezii buldogului au iesit sa vorbeasca despre USL ca sa ascunda sub pres gunoaiele PopoVICIU si Buldogalcoolistul! Stimabililor, fara Robu erati in curu gol!

Frog a spus: (august 27th, 2016 at 20:06 )

Mxxe blaga

Pdl a spus: (august 28th, 2016 at 00:18 )

Robu are dreptate, la Bucuresti cine raspunde? Vine Blaga sa dea indicati si sa il certe pe primar? Ipocrizie mai mare nu exista

Dridea a spus: (august 28th, 2016 at 10:49 )

Are dreptate Blaga, in Timis Robu si vechiul PNL sunt prastie. Discutam inainte de alegerile locale cu un amic din fostul PDL, care spunea bai, astia de la PNL n-au nicio teaba cu politica, se intalnesc doar pentru a-si spune unul altuia povesti, mai o cafeluta, mai o ocheada catre colegele de sex opus care si ele vin la sedinte exclusiv din acelasi motiv. Pai lasati PDL la butoane, ca castigam noi alegerile. Blaga stie ce spune, in Timis Robu nu l-a dorit pe Alin sef la CJT. Marea rivalitate Robu-Grindeanu e pentru electorat, la amandoi le este bine asa.

Sorina Ciurkea a spus: (august 28th, 2016 at 11:59 )

Fara Robu aveam Cjt – iar impreuna aveam si pmt

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
Învățământul dual a fost unul dinte cele mai discutate subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii membrilor guvernului veniți la Timișoara cu mediul de afaceri local. Această zonă e clar mai puternic dezvoltată decât Moldova, iar necesitatea de forță de muncă e mult mai mare, a spus premierul Marcel Ciolacu. Evoluția României este clar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Premierul Ciolacu a discutat cu mediul de afaceri local: E nevoie de forță de muncă înalt calificată
Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Top