Stirile din ziua: 24 decembrie 2016

incendiu

O femeie, doi caini si o pisica, salvati dintr-un incendiu, la Timisoara / FOTO

O femeie, doi caini si o pisica, salvati dintr-un incendiu, la Timisoara / FOTO

O femeie de 65 de ani, cei doi câini și pisica acesteia au scăpat ca prin minune, în seara de Ajun, dintr-un incendiu care a distrus aproape în întregime parterul unei case. Pompierii au reușit să stingă flăcările.

Program de vacanta la RATT

În perioada sărbătorilor, toate mijloacele de transport din Timișoara vor circula în regim de vacanță. Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele vor ajunge ceva mai rar în stații, dar, foarte probabil, unele dintre ele vor ieși pe traseu în noaptea de Revelion. Ca în fiecare an, autobuzele, tramvaiele și troleibuzele din Timișoara vor circula după programul de

Centura alternativa a Timisoarei merge mai departe, CJ va prelua mai multe drumuri comunale

CJ Timiș ar putea prelua, în 2017, unele drumuri comunale, pe care le va reabilita pe fonduri proprii. Sunt multe solicitări de la primării, iar primele șosele care vor intra sub „umbrela” județului sunt cele care vor deveni parte integrantă a viitoarei centuri alternative a Timișoarei.

Timisoara, vazuta de sus: arta si cafea in Turnul de Apa din Iosefin / FOTO

Turnul de Apă din Iosefin va intra, în sfârșit, în circuitul turistic al Timișoarei. Primăria a decis să pună în valoare unul dintre monumentele istorice ale orașului. O cafenea și un centru cultural la înălțime: acestea sunt propunerile municipalității, lucrările fiind estimate la 200.000 de euro.

Spitalul Judetean Timisoara

3,5 milioane de euro, investiti pentru ca Spitalul Judetean Timisoara sa intre in secolul XXI

Spitalul Județean Timișoara a semănat, în ultimul an, mai degrabă cu un șantier decât cu o unitate medicală. Toate secțiile celui mai mare spital din vestul României au trecut prin reparații și s-a lucrat, în plus, la modernizarea unei părți din sălile de operație. În Județean s-au „băgat” aproximativ 3,5 milioane de euro în 2016.

Top