Stirile din ziua: 10 decembrie 2016

Nu i-au batut nici pe „desfiintati”! Doar egal pentru Politehnica impotriva Valcei

Se spune că ultima impresie contează, iar „Băieţii în ghete” chiar aveau nevoie să facă un meci bun, înainte de sărbători. „Echipa suporterilor” a dezamăgit în acest sezon şi parcă avea nevoie mai mult ca oricând de o victorie, mai ales că juca împotriva unei echipe ce ar putea să fie desființată în această iarnă, CSM Rm. Vâlcea.

Cat de libere sunt niste alegeri dominate de-o infecta propaganda?

Pot înțelege că o luptă electorală se dă și cu mijloace murdare. Nu e etic, dar strategiile de război nu întotdeauna sunt de o moralitate ireproșabilă. Prin urmare, mă pun în pielea făcătorilor de campanie ai PSD și mi-aș imagina că nu e ușor să faci praf un om cu prea puține păcate, comparativ cu o clasă politică atât de vicioasă.

titularizare

Liceul Calderon ramane fara director! Elena Wolf, de la Lenau, a trecut la contestatie

ISJ Timiş a soluţionat contestaţiile depuse pentru concursul de directori de şcoli. Nouă din cei 23 de profesori nemulțumiți de punctajele obținute la interviu au avut câștig de cauză. Printre ei, și Elena Wolf, de la „Lenau”. Lucrurile nu au stat însă la fel de bine pentru alți pretendenți.

Aproape 6.000 de euro, pentru intretinerea „capsunului” din Parcul Copiilor

Se caută o firmă care, în următorii doi ani, să verifice mufele și ledurile de la Strawberry Tree. Este vorba despre „copacul” care încarcă telefoane și tablete, amplasat de primărie în Parcul Copiilor. Acesta a fost cumpărat în 2014 și a costat aproape 100.000 de lei, sumă care a inclus și servicii de întreținere.

Top