Stirile din ziua: 17 decembrie 2016

Esec nemeritat pentru Poli! Steaua n-a fost mai buna si s-a impus cu multa sansa

Esec nemeritat pentru Poli! Steaua n-a fost mai buna si s-a impus cu multa sansa

În faţa a puţin peste 200 (!!) de spectatori – chiar şi Poli strânge mai mult pe teren propriu – Steaua şi-a arătat din nou limitele în faţa ultimei clasate, care cu puţină şansă putea scoate un punct pe Arena Naţională.

Timisoara nu are voie sa uite: Eroii nu mor niciodata! / FOTO

Suporterii lui ASU Politehnica au pornit, din nou, în marș din Piața Maria, pentru aducere aminte. S-au aprins lumânări și fumigene și s-a strigat, ca de fiecare dată, „O dorință sinceră, România liberă”. E mesajul pentru ca Timișoara să nu uite că are o datorie morală față de morții ei, pe care n-are voie să-i treacă sub tăcere.

Dupa 27 de ani, 17 decembrie inca doare la Timisoara / FOTO

O singură zi pe an. E o pădure de lumânări albe, de pe care zâmbesc, așa cum au făcut-o în prea scurta lor viață, cei 112 eroi ai Timișoarei. Se întâmplă, de 27 de ani, de fiecare 17 decembrie, în Cimitirul Eroilor. Și nimic nu e mai dureros decât plânsul înăbușit al unor părinți încovoiați de o tristețe care nu va trece niciodată.

Marian Vasile si Nicolae Robu

Robu: Sunt un naiv, oricum imi dadeam demisia, dar am vrut sa vad cine face politica de carciuma in PNL!

Președintele demisionar al PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că nici vorbă ca în filială să existe un puternic curent împotriva sa. Totul s-ar fi desfășurat după un scenariu la care au aderat doar vreo 25 de oameni! Robu ar fi vrut să vadă cât de penibili pot fi foștii săi colaboratori, însă admite că uneori e naiv.

Cumparam tramvaie noi si mutam liniile pe mijlocul strazilor! Ce planuri are primaria cu bani europeni

Blocuri reabilitate, un centru multicultural în locul vechii Dermatologii, un spital de balneo-fizioterapie la standardele secolului XXI, dar și tramvaie noi – acestea sunt proiectele pentru care Primăria Timișoara vrea să obține fonduri europene. În plus, ar urma „resuscitarea” unei linii de tramvai scoase din uz.

Trei drumuri din Timis, care duc spre autostrada A1, vor fi depuse pentru finantare europeana

Județele din vestul României pot depune pentru finanțare europeană nerambursabilă prin Programul Operațional Regional (POR) proiectele de reabilitare a infrastructurii de drumuri. În Timiş sunt trei astfel de proiecte de drumuri, toate care să ofere un acces mai facil spre autostrada A1.

Hai sa te intalnesti cu Mos Craciun! In plus, te asteapta vacanta de 2.000 de euro

Se anunță un sfârșit de săptămână plin la cel mai mare centru comercial din Timișoara. Târg de cadouri, spectacole de dans, întâlniri cu Moş Crăciun, premii la cumpărături şi decoraţiuni strălucitoare – toate vă așteaptă, dacă treceți în aceste zile pe la Iulius Mall.

Top