Stirile din ziua: 20 decembrie 2016

Surpriza in Supercupa Romaniei la volei! Targoviste bate Alba Blaj după un thriller in cinci seturi

Surpriza in Supercupa Romaniei la volei! Targoviste bate Alba Blaj după un thriller in cinci seturi

CSM Târgoviște a cucerit Supercupa României la volei feminin, marți, în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, după ce a învins CS Volei Alba-Blaj cu scorul de 3-2 (25-20, 15-25, 25-20, 18-25, 15-6). Atmosfera a fost de mare sărbătoare pentru un meci de volei, mai ales că a fost cel mai reprezentativ joc „peste fileu”, jucat în Timişoara, în noul mileniu.

Colterm

Caldura se scumpeste, dar facturile nu cresc! Primaria acopera subventia, insa exista o limita

În acte se scumpește, dar majorarea nu se va simți și în buzunarele timișorenilor. Consilierii locali au aprobat, marți, atât creșterea prețului energiei termice produse de Colterm, cât și mărirea subvenției pe care o acordă municipalitatea. Primarul Nicolae Robu nu a putut preciza până la ce nivel va putea fi acoperită această subvenție.

Anul 2016 a fost unul de succes la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a finalizat cu succes anul 2016, unul plin de evenimente şi reuşite pentru mediul de afaceri. Au fost numeroase seminarii, misiuni economice, cursur, întâlniri cu autorităţile. Una dintre cele mai importante realizări este Biroul Unic și nu a lipsit, nici în acest an, Topul Firmelor.

Misterul de la Cioca tot nu s-a lamurit! Inca se cauta 2,5 hectare de teren

Dacă e decembrie, în plenul CJ Timiș sunt discuții despre aeroportul de la Cioca. Corpul de control al președintelui CJ va verifica care este situația terenului, după ce o a treia expertiză a indicat aceleași rezultate ca și cea de-a doua. Acestea sunt diferite față de prima expertiză, indicând un minus de 2,5 hectare.

Foste „VIP”-uri parlamentare de Timis, lasate la vatra

Noii parlamentari, printre care şi cei aleşi în Timiş, sunt validaţi oficial, ajungând şi de jure aleşi ai neamului. Cei mai mulţi dintre parlamentarii de Timiş sunt „boboci”, PSD excelând la acest capitol, cinci din cei șase aleși fiind pentru prima dată în Parlament.

La Pasajul Jiul se incearca un experiment! Atentie cum circulati!

La Pasajul Jiul se va putea circula, de miercuri, pe ambele benzi într-un singur sens, iar apoi invers. În aceste condiții, mașinile vor putea face și la stânga când ies de pe Circumvalațiunii, spre zona centrală. Totul va fi semaforizat și, dacă nu funcționează cum trebuie, se va reveni la situația anterioară.

Patinoarul de plastic ramane cu intrare libera, se cauta furnizor de patine

Primăria nu va mai da în administrarea unei firme patinoarul sintetic din Parcul Copiilor, ci va organiza doar o licitație pentru deschiderea unui punct de închiriere pentru patine. Oricum, pentru ca patinoarul să fie utilizabil, el trebuie curățat și întreținut, ceea ce nu se prea întâmplă în prezent.

Semifinalele Cupei Ligii se joaca! Poli merge pe patinoarul de la Targu Mures

LPF susține că din cauza infrastructurii suferă fotbalul, dar pentru moment nu sunt soluții pentru remedierea situației. Partida ASA Tg. Mureș – ACS Poli este programată miercuri, de la ora 20.30, în timp ce Dinamo și Steaua se vor duela pe 22 decembrie, în turul semifinalei Cupei Ligii.

200.000 kilowati, donati catre mai multe spitale, scoli si centre de batrani

Unul dintre principalii furnizori de energie electrică şi gaze naturale din România va dona 200.000 de kilowaţi – gaze naturale şi electricitate, care vor fi furnizați unor aşezăminte sociale din România. Unul dintre acestea este în Timiș și putem vota pentru ca el să primească o cantitate cât mai mare de energie.

Rock for Revolution: concerte Sonatic, Pro Musica, Pasarea Rock

Trei trupe, pentru a marca o zi importantă. Pe 20 decembrie 1989, Timișoara a devenit primul oraș liber de comunism din Români. Pe 20 decembrie 2016 are loc o nouă ediție a Rock for Revolution, iar pe scenă va urca și Pro Musica, astfel că, foarte probabil, în Piața Operei se va auzi, din nou, imnul Timișoarei.

Programul RAR de Sarbatori

Registrul Auto Român va avea program normal de lucru, în toate reprezentanțele sale, în perioada 27-30 decembrie 2016. Activitatea RAR va fi reluată pe 3 ianuarie 2017. Pentru programări, cei interesați trebuie să apeleze serviciul call-center național, la numărul de telefon 021/9672.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel la rețeaua de medie tensiune, va întrerupe marți, 20 decembrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde, a apei reci hidrofor și a încălzirii la PT 32. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Amurgului, Aradului (parțial), Boemia, Răsăritului, Sitarului, Somnului și Speranței. De asemenea,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 20 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș nr. 15, sc.A, Transilvania (p), Vulturilor (p), Boemia (p), Răsăritului (p), Sitarului (p), Speranței (p) , orele 9 – 17; Giroc – str. Mureș CF, Săcălaz – zona str. I-IV), Coștei – Lukoil, Alex Gorunelu, Salha, casnici, Lugoj – str.

Top