Stirile din ziua: 16 decembrie 2016

Lumanari in Piata Victoriei: lumina pentru eroii Revolutiei din 1989 / FOTO

Lumanari in Piata Victoriei: lumina pentru eroii Revolutiei din 1989 / FOTO

În Piața Victoriei s-au aprins, din nou, lumânări în memoria celor care și-au pierdut viața în zilele fierbinți ale lui Decembrie 1989. În fața Operei, sub cupola de luminițe, s-a format o cruce de candele, în semn de aducere aminte pentru cei care au stat în stradă zile întregi, strigând „Libertate”.

Emotie si veselie cu povesti, la serbarea de Craciun de la Montessori / FOTO

Se pregătesc de o binemeritată vacanță și îl așteaptă pe Moș Crăciun, dar, înainte, au arătat că nu s-au trezit degeaba în fiecare dimineață, de astă toamnă încoace. Copiii de la școala Montessori au pregătit o serbare pe cinste, în timpul căreia au cântat și au spus povești, deopotrivă în limbile română și germană.

Liberalii au invins, dictatorul a fugit!

Președintele PNL Timiș și-a dat demisia. Nicolae Robu, primarul cu cel mai slab scor înregistrat la alegeri în lupta cu PSD, a anunțat că așa nu se mai poate și că dumnealui nu va mai ocupa o funcție în organizația liberalilor timișeni atâta vreme ce în partid vor activa persoane ca Dănuț Groza, primar de Sânnicolau Mare.

Daca e plen cu revolutionari, e circ! Scandal pe tema securistilor si informatorilor

Nici la 27 de ani de la Revoluția din 1989, spiritele nu sunt liniștite. Revoluționarii invitați la plenul festiv al CL Timișoara s-au certat din nou ca la ușa cortului. De această dată, scânteia a pornit de la regizorul Ioan Ieremia, care i-a acuzat pe mai mulți revoluționari, cetățeni de onoare ai Timișoarei, că sunt foști securiști și informatori.

aquatim

Fara apa rece la Recas

Aquatim anunță că vineri, 16 decembrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Recaș, pentru desfășurarea unor lucrări de modernizare la rețeaua de apă din localitate. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din localitate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 16 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Chișodei (p), Hebe nr. 30, Mureș nr. 4, orele 9 – 17; Giarmata – fosta livadă de piersici, Săcălaz – Zona str. IV și V, SP Fîrdea, Tormac – doar partea cu postul dinspre Cadar la Principala dinspre Berini, antena retransmisie

Top