Stirile din ziua: 9 decembrie 2016

Inceput bun, final slab! BC Timisoara pierde la Cluj

Inceput bun, final slab! BC Timisoara pierde la Cluj

Primul meci din returul sezonului regulat s-a dovedit o misiune imposibilă pentru „leii” de la BC Timişoara. Elevii lui Nenad Mandic au contat doar în prima repriză pe terenul liderului UBT Cluj Napoca. Adelenii s-au impus cu 98-81 (50-43) în faţa unei echipe ce a pus probleme cu adevărat printr-un singur jucător, Mladen Jeremic – marcator a 36 de puncte!

Inca o victorie pentru Poli Timisoara! Succes „scurt” cu Voluntariul

Primul meci al etapei a 20-a a sezonului regulat de fotbal din Liga 1, s-a disputat la Timişoara, unde echipa gazdă a întâlnit FC Voluntari, o echipă care tot timpul a pus probleme bănăţenilor. De această dată, trupa lui Ionuţ Popa a trecut, după un meci echilibrat, de gruparea pregătită de fostul antrenor al grupării vestice, Florin Marin.

Andra canta sambata seara la Timisoara! Vor veni, pana la Craciun, Hara, Phoenix, Pro Musica si Pasarea Rock

La zece ani de când a fost organizat primul târg de Crăciun în orașul de pe Bega, timișorenii sunt așteptați la un spectacol de aniversare. Acesta are loc sâmbătă, 10 decembrie, și se va încheia cu un recital Andra. Până înainte de Crăciun vor avea loc și alte evenimente și concerte.

DHL, dupa un an la Timisoara: crestere de 20% la expedieri internationale / FOTO

DHL, liderul pieţei internaţionale de curierat expres şi logistică, are un an de când a inaugurat terminalul de la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara. Investiţia a fost de un milion de euro, iar rezultatele se văd: volumul expedierilor internaţionale a crescut, față de noiembrie 2015, cu 20%!

Robu in Mercedes

Unda verde va fi una dintre mandriile Timisoarei! E concluzia la care a ajuns primarul Robu

Sistemul de management al traficului a umplut orașul de semafoare, dar primarul Nicolae Robu spune că, în cele aproximativ cinci săptămâni, de când este în funcțiune, se văd deja primele rezultate. Acestea sunt, în opinia edilului, pozitive, ceea ce face din acest sistem „un nou proiect de succes implementat de administrația Robu”.

Mare atentie! Hotilor de buzunare nu le mai ajung mijloacele de transport in comun

Timișoreanul Cristi Brâncovan continuă lupta contra hoților de buzunare. El are câteva sfaturi, dacă vreți să aveți parte de sărbători fără surprize neplăcute: mare grijă când vizitați târgul de Crăciun din centrul orașului și nu închideți ochii dacă vedeți vreun hoț în acțiune! Data viitoare ați putea fi chiar voi victimele.

Pentru ei, o experienta interesanta, pentru noi, cel mai important meci al anului

Timișoara Saracens va primi replica celor de la Harlequins sâmbătă, 10 decembrie, în meci tur, care va avea loc pe stadionul „Dan Păltinișanu”, de la ora 15, intrarea fiind liberă. Pe 17 decembrie, cele două formații se vor întâlni din nou, pe arena londoneză „Twickenham Stoop”.

Sectia de transplant celule stem de la Spitalul de Copii, renovata cu donatii de 500.000 de euro

Secţia de transplant celule stem de la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara a fost complet renovată, în urma iniţiativei Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă” şi a mai multor sponsori. Copiii internaţi aici vor beneficia de condiţii mult mai bune şi de un mediu mai vesel, care să îi ajute în trecerea peste momentul prin care trec.

(P) De ce va obtine PMP Timis la alegerile din 11 decembrie, un scor foarte bun?

Este o rușine pentru partidele politice care și-au pus pe listele de candidați de la parlamentare oameni politici din afara județului Timiș. În traducere liberă acest lucru înseamnă nepăsare față de problemele acestui județ și sfidare față de timișenii care vor merge duminică la vot. Partidul Mișcarea Populară Timiș are însă o listă de candidați

(P) Mesajul primarului liberal Nicolae Robu catre timisoreni

De două ori mi-ați dat încrederea pentru a deveni primarul dumneavoastră. Acest lucru mă onorează și mă obligă. Mă țin, de aceea, de cuvânt și merg înainte cu toate proiectele anunțate pentru Timișoara. Ați avut ocazia să vedeți cât de multe lucruri bune s-au întâmplat în orașul nostru în acești ani de când sunt Primar,

Pictura si poezie, la Muzeul Banatului

Muzeul Național al Banatului și Asociația Academică de Artă 3A+ o organizează vineri, 9 decembrie, de la ora 18, un dublu eveniment: vernisajul expoziției de pictură „Origini” și lansarea volumului de poezie „Scară de iriși”, ambele semnate de Lelia Floarea Brînda. „În drumul meu am descoperit că întoarcerea la origini – la casa sufletului, la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 9 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului nr. 33, str. Boemia, Răsăritului, Sitarului, orele 9 – 17; Giarmata – fosta livadă de piersici, Săcălaz – Zona str. IV (p), de la Profi spre ieșire pe partea dreaptă, Peciu Nou nr. 343 și 344, Lugoj – str. Timișorii

Top