Stirile din ziua: 27 decembrie 2016

Pavel Popescu (PNL) vorbeste despre trafic de arme in cazul Shhaideh! Replica: E ori erou, ori fraier!

Pavel Popescu (PNL) vorbeste despre trafic de arme in cazul Shhaideh! Replica: E ori erou, ori fraier!

Deputatul PNL de Timiș Pavel Popescu sugerează, voalat, pe Facebook, că soțul lui Sevil Shhaideh ar putea fi implicat în traficul de arme. Popescu, proaspăt intrat în politică, e însă urecheat de un fost liberal, Ciprian Jichici, care crede că e ori erou, ori fraier.

Concert de Craciun la Iulius Mall si-o vacanta de vis pentru o clienta norocoasa

În luna decembrie, clienţii fideli ai Iulius Mall Timişoara au fost răsplătiţi cu mii de cadouri instant și cu surprize speciale. Extragerea marelui premiu al campaniei „X-MAS X-perience” a avut loc pe 23 decembrie, fiind urmată de un concert extraordinar susținut de Filarmonica Banatul.

Armonie, nu gluma, pe linia 9: cu pubela in tramvai!

Imagini incredibile, surprinse într-un tramvaie de pe linia 9! Un angajat al companiei de salubritate a decis să se deplaseze probabil pe traseul pe care avea de lucru și, pentru a nu se osteni prea tare, a luat tramvaiul. Dar nu singur, ci… alături de o pubelă! Primarul Nicolae Robu crede s-ar putea face niște instructaje!

Dupa 50 de ani, la Timisoara va incepe constructia unui nou pod! Costuri de cel mult 3 milioane de euro

La Timișoara va începe, anul viitor, construirea primului pod peste Bega, după 50 de ani. Este anunțul primarului Nicolae Robu, care este convins că șantierul va fi deschis în 2017. Podul din prelungirea străzii Jiul ar trebui coste, în cea mai scumpă variantă, ceva mai mult de trei millioane de euro, bani de la bugetul local.

Masinile nu vor mai inota prin pasajele din Timisoara! Cand spune Aquatim ca rezolva problema

Imaginile cu mașini scufundate efectiv în timp ce șoferii încercau să traverseze pe sub pasajele Jiul sau Popa Șapcă vor deveni istorie. Asta promit cei de la Aquatim, care susțin că sistemul de canalizare al Timișoarei este în regulă per ansamblu, însă sunt câteva puncte sensibile. Acestea vor dispărea după ce pasajele vor fi modernizate.

Top