Stirile din ziua: 15 decembrie 2016

Robu: Voi inceta orice activitate in PNL cata vreme vor fi membri ca primarul de Sannicolau Mare

Robu: Voi inceta orice activitate in PNL cata vreme vor fi membri ca primarul de Sannicolau Mare

Nicolae Robu a reacționat joi seară, după ce și-a anunțat, în ședința BPJ, demisia din funcția de președinte al PNL Timiș. El susține că decizia era luată încă de dimineață, dar a vrut să vadă cu ce fel de oameni are de-a face în partid și dă vina pe Dănuț Groza, primarul de Sânnicolau Mare, pentru întreaga situație creată.

nicolae robu

Robu si-a dat demisia si a anuntat ca nu mai candideaza in 2020!

Ședință cu scântei la PNL Timiș! În urma presiunilor primarilor, Nicolae Robu și-a dat demisia din funcția de președinte al filialei și, mai mult, le-a spus liberalilor să-și caute candidat la primărie în 2020! Noua conducere a filialei va fi stabilită, cel mai probabil, săptămâna viitoare. UPDATE: Va renunța la președinția organizației Timișoara și Dan Diaconu. Dan Popa a demisionat și el din funcția deținută.

Nicolae Robu, cel mai slab primar PNL din Timis ca scor la alegeri. Aproape intreaga filiala ii cere demisia

În Timişoara primarului Nicolae Robu, PNL a obţinut cel mai slab rezultat din istorie la alegerile parlamentare. Mai mult, fapt incredibil, Timişoara a avut scor sub media judeţului, iar dintre primarii liberali Robu a obţinut cel mai slab rezultat. Ca atare, mai toţi edilii, dar şi unii vechi liberali îi cer demisia.

Poli Timisoara poate pierde gratis cativa jucatori importanti

Chiar dacă din afară problemele de la Poli Timişoara par că sunt în curs de rezolvare, realitatea e alta. Restanţele financiare faţă de jucători sunt principala problemă a conducerii clubului timişorean, care nu are opţiuni pentru remediere. Luna aceasta s-a intrat în cea de-a treia lună de restanţe faţă de jucători.

revolutie 1989

Program special la 27 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989

Primăria Timişoara a pregătit, alături de asociaţiile de revolutionari, un program special dedicat marcării a 27 de ani de la Revoluţia Română. Acesta începe joi, 15 decembrie, și continuă până la începutul săptămânii viitoare. Nu vor lipsi un plen al CL Timișoara, programat pe 17 decembrie, zi care este, ca de obicei, una de doliu.

Moldova vrea investitori romani, firmele din Timis cauta de munca in tara vecina

Mediul de afaceri din Republica Moldova s-a prezentat firmelor timişene cu ocazia unui seminar organizat la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Oamenii de afaceri din Timiş spun că îşi doresc să colaboreze cu firmele din Republica Moldova, dar sunt și mai interesaţi să aducă în Banat forţă de muncă din această ţară.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de trecere la rețeaua nouă, va întrerupe joi, 15 decembrie, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la PT 36. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Dej (nr. 7, 9, 11, 13), Liege (nr. 22), Orșova (nr. 14, 16, 18).

Top