Stirile din ziua: 13 decembrie 2016

Guvern: Amanarea reducerii de taxe nu se confirma! Ciolos se asteapta ca PSD sa-si respecte promisiunile

Guvern: Amanarea reducerii de taxe nu se confirma! Ciolos se asteapta ca PSD sa-si respecte promisiunile

Premierul Dacian Cioloș nu confirmă amânarea, cu un an, a mai multor taxe prevăzute în Codul Fiscal. Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunțase că această decizie a fost luată deja, iar guvernul ar urma să emită o ordonanță de urgență.

evaluarea

Se pregatesc numiri de directori la scolile din Timis! Printre acestea, licee renumite din Timisoara

Doar în 99 din cele 197 de unităţi de învăţământ din Timiş vor fi instalaţi directori stabiliţi în urma concursurilor desfăşurate în ultima lună. Deocamdată, în celelalte cazuri, vor fi numiți directori prin delegare, la propunerea consiliilor de administraţie, prin delegare.

Pana sa fie taiate, cablurile incurca trecatorii in zona centrala/ FOTO

E plin de cabluri prin Timișoara și furnizorii de utilități nu se prea grăbesc să respecte legea și să le dea jos de pe stâlpi. Primăria tot anunță că va lua măsuri drastice, dar, până atunci, firele ajung să împiedice oamenii să se deplaseze pe stradă. S-a întâmplat chiar în centrul orașului, în Piața Libertății.

Succes la scor de forfait pentru Poli Timisoara in optimile Cupei Romaniei

Fără Straton, Bărbuţ sau Croitoru, dar cu Cârstocea, Curileac si mai apoi cu Vădrariu, Poli Timişoara a obţinut o victorie clară la Afumaţi în optimile Cupei României. Succesul cu 3-0 din Ilfov a fost obţinut mai greu decât o arată scorul, dar elevii lui Ionuţ Popa au făcut tot posibilul să îşi îndeplinească obiectivul.

Robu: Am spus foarte clar ca nu vreau sa fiu presedintele PNL

Nu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL Timiș, poate o va face joi, dar un lucru e cât se poate de sigur: Nicolae Robu nu a vrut să fie șeful tuturor liberalilor. Până una-alta, acesta spune că oricum trebuie cineva să conducă filiala, deci o eventuală renunțare pare tot mai puțin posibilă.

Incepe balul! Primele promisiuni electorale ale PSD, aruncate la cosul de gunoi

N-au trecut decât două zile de la alegeri şi PSD s-a sucit. Preşedintele partidului, Liviu Dragnea, i-a cerut premierului încă în funcţie Dacian Cioloş să amâne cu un an modificările Codului Fiscal, adoptat în timpul Guvernului Ponta. Ca atare, de la 1 ianuarie, nu va scădea nici TVA și nu vor dispărea nici taxe precum precum supracciza la carburanţi sau taxa pe stâlp.

Flondor 80: doua expozitii, un singur mare artist al Timisoarei

Galeria Jecza și Muzeul de Artă vor fi, în următoarele săptămâni, gazdele a două expoziții importante pentru viața culturală a Timișoarei. Unul dintre artiștii contemporani cei mai de seamă ai urbei, Constantin Flondor, împlinește 80 de ani și va fi sărbătorit în stil mare.

Relatiile economice cu Republica Moldova, in dezbatere la CCIAT

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Ambasada Republicii Moldova în România, organizează miercuri, 14 decembrie, de la ora 11, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, un eveniment destinat promovării și intensificării relațiilor economice bilaterale, sub genericul „Oportunități investiționale și de afaceri în Republica Moldova”. România este, din 2014,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți, 13 decembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Mureș (p), Constantin cel Mare (p), F. Liszt (p), Rembrandt (p), Al. Macedonski (p), P. Țuțea (p), F. Lehart (p), Frații Grimm, Varșovia (p), Phoenix (p), Florilor, Dimineții, Primăverii, Bruxelles (p), Săcălaz – zona

Top