Stirile din ziua: 22 decembrie 2016

Politistii dau sfaturi anti-hoti de buzunare: Paziti-va buzunarele!

Politistii dau sfaturi anti-hoti de buzunare: Paziti-va buzunarele!

Dacă legea ține mai degrabă cu hoții de buzunare, decât cu victimele acestora, polițiștii au decis să le ofere călătorilor cu mijloacele de transport în comun sfaturi prețioase pentru a se feri singuri. Totul se rezumă la… vigilență și la evitarea, pe cât posibil, a înghesuielii!

robu si coifan

Coifan, despre demisia lui Robu: Rezultatul alegerilor trebuie asumat, nu e un capat de tara

Decanul de vârstă al liberalilor timișeni, Viorel Coifan, crede că demisia lui Nicolae Robu ar fi trebuit să fie un gest firesc după alegeri. Coifan este dispus să preia interimatul la PNL Timiș și e convins că schimbul de generații, absolut obligatoriu, nu se poate face în stil fanfaronic!

pnl

Mesaj de veteran: PNL nu este un vehicul pentru satisfacerea ambitiilor politice ale cuiva

Consilierul judeţean Marian Constantin Vasile atacă pe Facebook conducerea PNL Timiş. El susține că apropierea de Nicolae Robu, pe care n-a contestat-o public până acum, i-a dus numai deservicii și aruncă vina pe Alin Popoviciu pentru haosul de la liberali. Veteranul Viorel Coifan spune că partidul nu ar trebui să fie un vehicul pentru satisfacerea ambițiilor politice ale cuiva.

CJ Timis vrea inapoi garnizoana din Piata Libertatii

Garnizoana din Piața Libertății s-a întors la Ministerul Apărării și nu a fost transferată la Ministerul Culturii, pentru realizarea Muzeului Revoluției. Președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, anunță că instituția pe care o conduce este dispusă s-o preia din nou, de această dată pe termen mai lung, pentru a face investiții.

Aeroportul Timisoara vrea 2 milioane de pasageri in 2018! De la anul zburam direct spre mare

Aeroportul Internaţional Timişoara încheie un an foarte bun, cu mai multe destinaţii noi și noi companii aeriene care şi-au deschis bază de operare aici. Rezultatul? O creștere importantă a numărului de pasageri și zboruri, dar și a cantității de marfă spre şi dinspre Timişoara.

Casa Muhle

Casa Muhle trebuie readusa la starea din 2012! Nelson, obligat de Curtea de Apel sa intervina

După mai mulți ani de procese, Primăria Timişoara obține o victorie clară în cazul Casa Mühle: Curtea de Apel obligă proprietarii să readucă imobilul la starea inițială din 2012, după ce a respins apelul formulat de Nelson Mihai, cel care a moștenit casa cu poveste. Aceasta a ajuns acum o ruină sângerândă pe obrazul Timișoarei.

Timisoara 2021 are director artistic: americano-suedezul Chris Torch porneste calatoria spre Capitala Culturala

Timișoara nu stă pe loc și își pregătește cu pași mici, dar hotărâți, programul pentru Capitală Europeană a Culturii. De acum, există oficial un director artistic cu multă experiență. Chris Torch va coordona în următorii doi ani toate „mișcările” orașului de pe Bega în drumul său spre 2021.

Program special de sarbatori pentru marile magazine din Timisoara

Dacă nu v-aţi făcut cumpărăturile din timp util încă mai aveţi timp să o faceţi în ultimele zile dinaintea Crăciunului şi Anului Nou. Principalele magazine din Timişoara au pregătit un program special, extins, pentru a face faţă cererii. Iată ce orar au pregătit marile unităţi comerciale din oraş.

Top