Stirile din ziua: 21 decembrie 2016

Poli, cu un pas si jumatate in finala Cupei Ligii!

Poli, cu un pas si jumatate in finala Cupei Ligii!

Doar la noi se poate aşa ceva! Partida din prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii dintre ASA Târgu Mureș și Poli Timișoara a avut parte de un eveniment posibil doar la noi. Jucătorii bănățeni au fost obligați să-și schimbe tricourile de joc și au evoluat cu unele albe pe spatele cărora și-au scris numerele cu carioca. Ca în filmele pentru copii!

HC Poli Timisoara vrea sa castige acasa Cupa Romaniei la handbal

Una dintre cele mai bune echipe ale anului din Banat este prim-divizionara de handbal SCM HC Poli Timişoara. Ameninţată cu desfiinţarea, gruparea a suprevieţuit unui început de 2016 dur, apoi a trecut la nivelul următor, reuşind un extraordinar bronz naţional, devenind una din forţele handbalului românesc. Acum are planuri mari pentru 2017.

Cei 15 kilometri din A1 ar putea sa nu fie deschisi in 2016! Sunt gata, dar ii tine inchisi birocratia

România ar putea încheia anul 2016 cu un record rușinos: niciun kilometru nou de autostradă dat în folosință! Cei de la Asociația Pro Infrastructura susțin că, din cauza unor chichițe birocratice, e foarte posibil să nu fie deschiși, până la finele anului, cei 15 kilometri dintre nodurile Dumbrava și Margina.

Hoti prinsi de Big Brother in flagrant, in Piata Libertatii

Încă doi hoți, unul din Calafat și unul din Craiova, care își făceau veacul prin centrul Timișoarei au fost prins în timp ce „munceau”! Totul, datorită sistemului de camere video al Poliției Locale. Agenții i-au săltat pe cei doi, asupra cărora au fost găsite un portofel și bijuterii.

Internet gratis in Piata Operei, de la primul… stalp inteligent!

Are senzori pentru vreme și de zgomot, luminează noaptea și dă și Internet gratuit! În plus, de anul viitor, va furniza și primul modul de încărcare pentru mașinile electrice din Timișoara. Este vorba despre primul așa-numit „Smart Pillar”, care a fost instalat în parcarea de la Modex.

armonia

O calatorie cu autobuzul va costa tot 2 lei si in 2017! Robu asteapta ca RATT sa se dea pe brazda

Biletele și abonamentele RATT nu se scumpesc anul viitor, iar o călătorie cu vaporașul, care nu se știe când va deveni realitate, va costa 1 leu. Consilierii locali au aprobat în ultimul plen tarifele pe care le va aplica regia de transport, precum și lista gratuităților.

Orar special de sarbatori, la Iulius Mall! Patinoarul e deschis in prima zi de Craciun!

Nu ați apucat încă să cumpărați toate cadourile pentru cei dragi? Nu-i nimic, la Iulius Mall, magazinele vor fi deschise după un orar special, astfel încât chiar și cei întârziați să poată să facă ultimele achiziții, pentru niște sărbători fericite. În plus, în prima zi de Crăciun este deschis patinoarul!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 21 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Săgeții nr. 5, sc. B, V. Onițiu (p), Gh. Doja (p), Constantin Băran (p), orele 9 – 17; Giarmata nr. 168, Săcălaz – zona str. III-V, Lugoj – str. Timișorii Bl. C1-6, D1-5, Peco Omv, hotel Mura, Kaufland, Tomnatic, Jebel (p),

Top