Stirile din ziua: 19 decembrie 2016

500 de kilometri, 27 de opriri si… 80 de copii fericiti! Caravana Lions, la editia a doua / FOTO

500 de kilometri, 27 de opriri si… 80 de copii fericiti! Caravana Lions, la editia a doua / FOTO

Câteva sute de kilometri într-o singură zi, totul pentru a face fericiți 80 de copii! Așa s-ar putea rezuma cea de-a doua ediție a Caravanei Lions, care a dus mesajul lui Moș Crăciun în casele mai multor familii necăjite din județul Timiș.

Centrul de Mari Arsi de la Timisoara costa peste 1,5 milioane de euro, dar e greu cu angajarile / FOTO

Centrul de Mari Arși de la Spitalul Județean din Timișoara este finalizat parțial: sunt gata sala de intervenții și trei din cele cinci saloane. Urmează să fie cumpărată aparatura, dar problema cea mai mare va fi, din nou, angajarea de personal. Asta, pentru că, dincolo de volumul uriaș de muncă, este și enorm de multă suferință.

Bărbați dați în urmărire generală, prinși în Timiș de polițiștii de frontieră și introduși după gratii

Pregatiri de aglomeratie in vamile din vest! Sunt 11 puncte de trecere a frontierei cu Ungaria

Polițiștii de frontieră se pregătesc de asaltul românilor veniți să-și petreacă acasă sărbătorile de iarnă. De aceea, ITPF. Timişoara a dispus suplimentarea personalului poliţiei de frontieră până la capacitatea maximă permisă și utilizarea tuturor arterelor de control disponibile. Cei care se întorc acasă sunt sfătuiți să-și aleagă atent traseele.

Daca se vrea, se poate! De la pericol public, la bijuterie, in Piata Libertatii / FOTO

În mai 2016, doar norocul a făcut să nu se înregistreze o tragedie. În decembrie 2016, clădirea de pe care atunci au căzut, peste o terasă, bucăți întregi de ornamente și tencuială a primit o nouă față, prin efortul proprietarilor. De anul viitor însă, Primăria Timișoara va sprijini financiar astfel de lucrări.

Rogue One – o corpoducție Mickey & Goofy

Rogue One este primul film din seria Star Wars care nu a fost înnobilat cu titlul de „Episod” (fiind un spin-off), deși e cel mai episodic dintre toate, și este eminamente un produs corporatist. De ce? Pentru că exploatează în mod cinic munca pe brânci a mii de programatori, designeri grafici, animatori, decoratori, cascadori, machieuri (și lista poate continua la nesfârșit) fără a oferi un produs final omogen, unitar, care să depășească suma calităților sale individuale. Ba din contră.

aquatim

Apa rece oprită la Mosnita

Aquatim anunță că luni, 19 decembrie, între orele 12 și 15, sva întrerupe furnizarea apei potabile în Moșnita Veche, pentru conectarea la rețeaua de alimentare cu apă a conductelor noi de pe strada Cindrel. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de

apa calda

Fara apa calda si caldura in Iosefin si Aradului

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe luni, 19 decembrie, între orele 9 și 16, furnizarea apei cale și a celei reci hidrofor la rețeaua ce aparține de PT Văcărescu. Vor fi afectați locuitorii din imobilele arondate străzilor 16 Decembrie (parțial), General Dragalina (parțial), I.Maniu, Intrarea Lungă, Preyer, T. Vladimirescu (parțial) și

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 19 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Abrud (p), Episcop Ioseph Lonovici (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă – L’Aventura, Giarmata – AGEF Grup, Retuc Rmn SR, Becicherecu Mic nr. 643, Săcălaz – zona str. IV și V, Lugoj – Micro I: Castanilor 2, 3, 5; Brazilor

Top