Stirile din ziua: 12 decembrie 2016

Catalin Drula

Drula (USR): PNL trage ponoasele dupa asocierea cu PSD

Drula (USR): PNL trage ponoasele dupa asocierea cu PSD

Cu aproximativ 13% în județul Timiș, USR este a treia formațiune politică și va trimite în parlament un senator și un deputat. Oamenii lui Nicușor Dan anunță care le sunt prioritățile și au și o explicație pentru rezultatele slabe ale liberalilor.

Robu isi anunta demisia din fruntea PNL Timis, dar vrea in conducerea centrala a partidului

În urma rezultatelor dezastruoase obţinute de liberali la alegerile de duminică, Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş şi vicepreşedinte la nifel naţional, cere soluţii ferme în partid. El solicită demisia întregii conduceri, dar şi a preşedinţilor de filiale care au obţinut sub 30%, cum este şi cazul Timişului.

drumul boilor

Primaria Timisoara angajeaza ingineri specialisti in drumuri si poduri

Încă un concurs de angajare în instituția de pe Bd. CD Loga 1. Acesta va avea loc la începutul lunii ianuarie 2017, cele patru posturi vacante fiind toate la Biroul Drumuri și Poduri al Direcției Tehnice a Primăriei Timișoara. Aici este penurie de angajați, după ce unii au preferat să plece la CJ Timiș, iar alții s-au pensionat.

In premiera, cat se poate de oficial: PSD a castigat alegerile pe Timisoara!

Cu voturile numărate în peste 99% din secțiile din Timișoara, PSD a câștigat alegerile parlamentare. Sunt datele oficiale prezentate, luni dimineață, de BEJ. Este o înfrângere usturătoare pentru PNL-ul primarului Nicolae Robu, care spunea că are o cotă de încredere de 76% printre timișoreni.

Revelion la Belgrad: Goran Bregovic, Bijelo Dugme si Bajaga i Instruktori, in concert / FOTO

Mai sunt câteva săptămâni până la Revelion, iar cei care nu au decis încă unde să își petreacă noaptea dintre ani și își doresc un spectacol autentic nu departe de Timișoara, Agenția de turism Ultramarin a pregătit un revelion special în capitala Serbiei.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni, 12 decembrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Giarmata – fosta livadă de piersici, Săcălaz – zona str. V-VIII, Moșnița – str. Școlii nr. 8), Coștei – casnici, Lukoil, Salha, Lugoj – str. Jabărului (p), Elkrom Pohalma, Tormac – doar partea cu postul

Top