Stirile din ziua: 23 decembrie 2016

Ion Iliescu si Petre Roman, urmariti penal pentru Mineriada

Ion Iliescu si Petre Roman, urmariti penal pentru Mineriada

„Cadou” pentru Ion Iliescu, Petre Roman și alții, înainte de Crăciun: Parchetul Militar a anunțat că, în dosarul Mineriadei, ei au fost puși sub acuzare pentru crime împotriva umanității.

Gura de oxigen de 62.000 de euro pentru Spitalul „Victor Babes”

Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara încheie anul 2016 cu o gură de oxigen primită de la autoritățile locale și județne. În prag de închidere de câteva ori, din cauza datoriilor, unitatea sanitară își va putea plăti acum o parte din datorii. Situația este cauzată de neplata, de către CJAS Timiș, a serviciilor medicale efectuate.

SDM va avea grija de toate strazile si trotuarele si va lucra foarte bine de… frica!

E oficial: SDM e tot mai aproape să se ocupe, în următorii 15 de ani, de întreținerea străzilor și trotuarelor din Timișoara! În principiu, consilierii locali au fost de acord cu această măsură. SDM nu va putea subcontracta mai mult de 30% din lucrări, iar primarul Nicolae Robu e convins că se va munci mai cu spor. Dacă nu de altceva, măcar de… frică!

Aquatim se pregateste de investitii de aproape 200 de milioane de euro in Timis

Aquatim încheie un an în care a pus accentul pe regionalizare și se pregătește să acceseze fonduri europene de aproape 200 de milioane de euro. Asta înseamnă sute de kilometri de rețele de apă, stații de pompare și de epurare, care se vor adăuga investițiilor masive făcute până acum în județ.

Top