Stirile din ziua: 29 decembrie 2016

iohannis

Iohannis ar putea amana decizia: Grindeanu trebuie sa astepte pana dupa Anul Nou

Iohannis ar putea amana decizia: Grindeanu trebuie sa astepte pana dupa Anul Nou

Președintele Klaus Iohannis ar anunța cel mai probabil după 3 ianuarie decizia privindu-l pe Sorin Grindeanu, propus pentru funcția de premier de către PSD și ALDE. Asta susțin surse citate de hotnews.ro, care susțin și că șeful CJ i-ar fi lăsat lui Iohannis o impresie bună.

Trenurile de pe ruta Timisoara – Bucuresti vor avea intarzieri uriase! Din cauza frigului s-a fisurat sina

Traficul feroviar pe ruta dintre Timişoara şi Bucureşti este afectat de ger. Trenurile care oricum ajungeau cu întârzieri de zeci de minute vor acumula, cel mai probabil, noi minute, după ce în zona Lugojului au fost introduse restricții de viteză. Șina s-a fisurat între Slatina Timiș și Petroșnița.

Va reusi Grindeanu sa fie pentru Timis/Timisoara ce-a fost Boc pentru Cluj? Aceasta e intrebarea

Indiscutabil, pentru Timişoara e un lucru extrem de bun propunerea lui Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim ministru. Cum de această dată nu cred că va exista un refuz de la Palatul Cotroceni, Grindeanu va fi primul timişorean din istorie, ba chiar bănăţean (Petru Groza era totuşi din Ardeal), premier al României.

Bocul nostru

După ce electoratul majoritar ni l-a dat pe Dragnea la alegerile din 11 decembrie și eram convins că un rău nu vine niciodată singur, ca timișoreni ce ne mai rămânea? Dacă mă întreba cineva ce vrei să-ți aducă Moș Crăciun după ce te-a lovit cu PSD la guvernare, nu puteam să răspund altceva decât SORIN GRINDEANU – prim ministru.

Top