Stirile din ziua: 5 decembrie 2016

Moş Nicolae a fost darnic cu CFR, oferindu-le doua penalty, iar Poli vine acasa cu doar un punct

Moş Nicolae a fost darnic cu CFR, oferindu-le doua penalty, iar Poli vine acasa cu doar un punct

Ajunul lui Moş Niculae putea fi chiar fericit pentru Ionuţ Popa şi elevii săi de la Poli Timişoara. Bănăţenii au jucat dezinvolt şi curajos pe terenul revelaţiei campionatului, CFR Cluj, dar s-au lovit până la urmă de un arbitraj ciudat al lui Chivulete.

Robu, despre alegeri: Nu am ce sa raspund, cum sa-si dea demisia un om cu 76% cota de incredere?

Nicolae Robu spune că PNL Timiș nu și-a fixat o țintă pentru alegeri și nu crede că ar trebui să demisioneze, fie și în cazul unui rezultat slab. Asta, pentru că are 76% cotă de încredere în Timișoara! Alina Gorghiu afirmă însă că există un target pentru fiecare județ și că, după 11 decembrie, unii lideri de filială vor trebui să răspundă.

Gorghiu: Daca Pirtea a plagiat, drumurile noastre se despart

Liderii PNL nu au citit ancheta jurnalistică în care rectorul UVT Marilen Pirtea este acuzat de plagiat, dar sunt convinși că acesta are argumente în apărarea sa. Pirtea, cap de listă pentru Camera Deputaților în Timiș, va trebui să demisioneze din Parlament, dacă se va dovedi că a copiat în lucrările sale științifice.

(P) Cand a guvernat, PSD a reusit sa stabilizeze economia si sa transfere cresterea economica in veniturile romanilor

Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, e sigur de victoria partidului său Domnule Grindeanu, dacă ar trebui să sintetizați mesajul acestei campanii, care ar fi acesta? De fiecare dată când a guvernat, Partidul Social Democrat a reușit să stabilizeze economia și, foarte important, să transfere creșterea economică în veniturile românilor, în salariul minim care a fost

Micutii razboinici timisoreni au castigat pe toate fronturile si in ultima etapa

Runda cu numărul IV a Campionatului Regional de minirugby Transilvania s-a desfăşurat pe stadionul de rugby „Dr. I. Haţieganu” din Cluj-Napoca, a reunit aproape 200 de copii de la 11 cluburi din această parte de ţară, iar aceştia s-au luptat la categoriile sub 10, respectiv sub 12 ani pentru Cupa „Alexandru Paloşeanu”.

Jurnal de campanie (13): Plagiatul loveste nimicitor in PNL Timis!

Scandal cât casa-n PNL Timiş! Cu o săptămână înainte de alegeri, au apărut dovezi greu de contestat că liberalul Marilen Pirtea a plagiat mai multe articole ştiinţifice. Adică acel Pirtea pe care mulţi îl vedeau ministru al Educaţiei într-un viitor guvern. De n-o fi Pirtea, vor fi Alin Popoviciu şi Ionuţ Nasleu, cărora Nicolae Robu le-a făcut cadou funcţii de secretar de stat? Apropo de Popoviciu, în plină campanie electorală el a plecat la schi.

(P) Rodica Militaru, candidat al Uniunii Salvati Romania Timis pentru Camera Deputatilor: Am vazut in Uniunea Salvati Romania unica alternativa politica reala care poate schimba lucrurile in bine in tara noastra

„Partidele parlamentare au devenit de foarte mulți ani partide captive intereselor membrilor lor corupţi” Doamnă Rodica Militaru, candidați pe poziția a treia pe lista USR Timiș pentru Camera Deputaților. Care a fost motivul care v-a determinat să vă implicați în viața politică și de ce ați ales Uniunea Salvați România? Am ales Uniunea Salvați România

Revelion de poveste: pe urmele lui Mozart, la Salzburg / FOTO

Agenția de turism Ultramarin vă invită să vă petreceți Noul An pe tărâmurile Austriei, în Salzburg. Orașul muzicii clasice este locul unde s-a născut Mozart, dar este și un loc pentru pasionații de istorie, arhitectură, religie. Datorită așezării sale pitorești, orașul este numai bun pentru drumeții ușoare, în natură.

Top