Stirile din ziua: 14 decembrie 2016

Handbalistii fac o repriza secunda fabuloasa si bat Vasluiul

Handbalistii fac o repriza secunda fabuloasa si bat Vasluiul

Cu patru victorii la rând împotriva Vasluiului în ultimele cinci partide, şi cu o singură înfrângere, e adevărat, în ultimul meci direct, disputat chiar în această toamnă pe teren moldav, Poli era favorită în intermediara de miercuri. Nevoia de victorie era imensă, pentru că lupta de intrare în play-off este mai strânsă ca niciodată.

Fostele cinematografe ale Timisoarei ar putea reveni in urmatoarele 10 zile la primarie!

Primăria Timișoara a anunțat miercuri, 14 decembrie, RADEF că dorește să preia în administrare toate fostele cinematografe ale orașului. La finele lunii noiembrie, guvernul a emis o ordonananță de urgență care simplifică procedura și stabilește termene foarte scurte pentru predarea-primirea cinematografelor.

Uite preemtiunea, nu e preemtiunea! Plen cu cantec la CJ Timis, vioara intai: Liviu Cocean

Primul plen al CJ Timiș desfășurat fără președintele Sorin Grindeanu a fost haotic la propriu. Liberalul Liviu Cocean a combătut câteva zeci de minute pe marginea unui proiect pentru neexercitarea unui drept de preemțiune, care a trecut în cele din urmă. Sau nu…

spitalul-militar-timisoara

Transplantul tisular nr. 100, realizat la Spitalul Militar Timisoara, pentru un tanar handbalist

Spitalul Militar din Timişoara a realizat miercuri operaţia de transplant tisular cu numărul 100. Un handbalist de la SCM Politehnica Timişoara, Ionuţ Uruianu, este beneficiarul unui transplant de ligament încrucişat, realizat de prof. dr. Fabian Tatu.

Cum s-a votat in Timis, oras cu oras, comuna cu comuna / LISTA REZULTATELOR

PSD a câştigat clar alegerile în judeţul Timiş, la o diferenţă de zece procente în faţa PNL. Inclusiv în Timişoara preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu, PSD a câştigat pentru prima dată în istorie alegerile. Acelaşi lucru s-a întâmplat în majoritatea localităţilor din Timiş, dar au existat şi excepţii în care PNL a avut întâietate.

Anton, Manasia si Lera, in loc de Simonis, Dobra si Pau, in CL Timisoara si CJ Timis

Viitoarele plenuri ale Consiliului Județean Timiș, respectiv Consiliului Local Timișoara vor fi ultimele pentru trei social-democrați care vor pleca în parlament. În CL Timișoara va fi cea de-a treia schimbare de la începutul actualului mandat, din luna iunie încoace.

Sanctionati fiindca n-au vrut sa se accidenteze! Jucatorii de la Timisoara Saracens si U Cluj, pedepsiti de FRR

Federația Română de Rugby (FRR), prin Departamentul de competiții, a sancționat echipele Timișoara Saracens și U Cluj pentru nedisputarea unui meci care ar fi trebuit să aibă loc în Cupa Regelui, pe stadionul „Gheorghe Rășcanu”. Terenul era înghețat, dar asta n-a contat pentru oficiali.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de trecere la rețeaua nouă, va întrerupe miercuri, 14 decembrie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 35 în ziua de miercuri. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Dej (nr. 2, 4, 6, 8), Liege (nr. 1,

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 14 decembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad Bl. A44, A46, A45, A47, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. J. Watt, Blaise Pascal (p), T. A. Edison (p), Pișchia – foraj apă, cabana vânătoare, ferma fazani, baraj Murani, Săcălaz – zona str. II

Top