Stirile din ziua: 3 decembrie 2016

Daca e handbal, e spectacol si drama! Poli egaleaza in ultima secunda liderul

Daca e handbal, e spectacol si drama! Poli egaleaza in ultima secunda liderul

Prima etapă a returului din Liga Zimbrilor la handbal masculin a însemnat un nou meci trăit pe muchie de cuţit de violeţii bănăţeni. După un meci cu de toate, dar în primul rând cu doi portari excepţionali, Daskaloski, respectiv Sijan, omul meciului, cele două echipe s-au „mulţumit” cu egalul, 19-19 (9-12)!

Revolution Festival de la Timisoara, in finala European Festival Awards, la doua categorii!

Revolution Festival a ajuns în finala European Festival Awards, la ambele categorii la care a fost nominalizat: Best New Festival și Best Small Festival! Este singurul festival din România care „prinde” în acest an lista scurtă de nominalizați, pentru care au votat peste un milion de oameni.

Muzeul Revolutiei e in aer: Armata refuza spatiile de la primarie, Robu vorbeste de boicot

Degeaba s-au grăbit primăria să propună și CL să aprobe, că spațiile oferite CJ Timiș, pentru diverse asociații ale armatei, nu sunt acceptate de Ministerul Apărării Naționale! Primarul Nicolae Robu vorbește de un boicot la adresa Muzeului Revoluției și spune că alte spații mai bune nu sunt în patrimoniul municipalității.

Victorie la Iasi, pe zapada si cu multi juniori in lotul campioanei Timisoara Saracens

Unul din ultimele meciuri „interne” pe 2016 pentru Timişoara Saracens s-a disputat sâmbătă, la Iaşi. Ţinând cont că sâmbăta viitoare, bănăţenii joacă pe „Dan Păltinişanu” cu Harlequins Londra în Challenge Cup, banca tehnică a echipei a hotărât ca în Moldova să trimită o formaţie alcătuită din juniori şi doar câţiva jucători mai experimentaţi.

Unda verde functioneaza, dar daca prinzi pe unul cu 30 km/h, blocheaza tot!

Sunt cinci tronsoane pe care, susține primarul Nicolae Robu, este funcțională, în acest moment, unda verde și urmează încă unul. Edilul le-a testat pe toate și e convins că nu sunt probleme pentru șoferi. Există însă o condiție dacă vrei să prinzi toate semafoarele pe verde: să nu dai peste vreun adormit sau un indisciplinat!

poluare

Timisoara e poluata din cauza unor „nerusinati”, dar primaria n-are ce sa le faca

E poluare în Timișoara, dar poluatorii sunt șmecheri și nu pot fi prinși. În plus, sunt nerușinați și profită de legislația din România, care, probabil, e creată în urma lobby-ului făcut chiar de ei. Asta susține primarul Nicolae Robu, care nu dă nume, dar vorbește despre „colonii” și „nerușinați”.

Top