Stirile din ziua: 25 decembrie 2016

Mai putin de 3.500 de locuinte noi finalizate in Regiunea Vest, in primele trei trimestre din 2016

Mai putin de 3.500 de locuinte noi finalizate in Regiunea Vest, in primele trei trimestre din 2016

Ultimul trimestru al acestui an nu a fost grozav în ceea ce privește construirea de locuinţe noi în regiunea de vest a ţării, dar, per total, situaţia e mai bună. Timişul domină regiunea în acest domeniu, Aradul fiind pe locul doi. După primele nouă luni ale anului în curs, în Regiunea Vest au fost finalizate 3.441 de locuinţe noi.

Muzeu virtual al Timisoarei, cu tot cu ghid 3D, de 500.000 de euro, pe bani europeni

Turiștii care vor veni la Timișoara vor putea afla, chiar în timp ce se plimbă pe stradă, poveștile clădirilor pe lângă care trec. Totul, grației unei aplicații pe telefon, care va juca rolul unui „ghid” virtual. Este vorba despre un proiect de aproape 500.000 de euro, realizat pe bani europeni.

Pastorala PS Martin Roos: Timpul Craciunului este si un timp al impacarii

Nașterea Domnului, Crăciunul, este o sărbătoare a credinței. Noi oamenii vorbim adesea mult, folosim cuvinte multe. Cu cât mai multe cuvinte folosim, cu atât mai neconvingători devenim. Dumnezeu este cel care rostește însă un singur cuvânt, iar acest Cuvânt se întrupează și devine om la Betleem, născut dintr-o femeie și supus Legii (Gal 4,4)

craciun

Craciun fericit!

La finalul unui an în care ne-am bucurat împreună și am împărțit deopotrivă atât bune, cât și rele, e vremea să petrecem, alături de cei dragi, zile ceva mai liniștite. Noi, cei de la deBanat.ro, vă mulțumim că ne-ați fost alături și vă dorim s-aveți parte de cele mai frumoase sărbători. Crăciun fericit!

Top