Stirile din ziua: 1 martie 2017

Violetii pierd din nou in Ardeal, dar raman pe locul 6

Violetii pierd din nou in Ardeal, dar raman pe locul 6

Din nou eșec la Turda. Handbaliștii ardeleni au câștigat cu 31-25 (15-12) meciul cu SCM Politehnica Timișoara, din etapa a 21-a a Ligii Naționale. Violeții au fost nevoiți să facă aproape tot timpul o cursă de recuperare a handicapului de pe tabela de marcaj.

O parte din strazile cu piatra cubica ar putea scapa de asfaltare! Ramane de vazut care

Câteva din cele 14 străzi pe care primăria vrea să pună asfalt în loc de piatră cubică ar putea rămâne așa cum sunt. Este concluzia celei mai constructive dezbateri publice organizate de Primăria Timișoara din 2012, după estimarea lui Nicolae Robu. Care vor fi străzile „salvate” urmează să se stabilească. Între timp, pe 6 martie urmează o decizie a unei instanțe.

Sase nume noi pentru campionii de la Timisoara Saracens

După ce au pierdut patru jucători importanți în pauza de iarnă, conducerea Timisoara Saracens a plusat, aducând șase noi jucători, toți din Emisfera Sudică, toți cu experiență. Doar trei vor putea în returul Superligii de rugby, însă toți vor putea evolua în cea mai importantă „dublă” pentru bănățeni în acest an, barajul de accedere în Challenge Cup.

Protest antiavort cu putini participanti, la Maternitatea Odobescu din Timisoara

Doar câţiva voluntari s-au prezentat, miercuri dimineaţă, ca să susţină campania „40 de zile pentru viață”, pentru prevenirea avortului. Cu pancarte cu mesaje semnificative, timp de 40 de zile, între orele 7 şi 19, în faţa Maternităţii Odobescu, sunt programate acțiuni împotriva întreruperilor de sarcină.

La clubul sarac, nici cheta, nici milogeala nu merg la infinit

ACS Poli, club cu pretenții profesioniste, a ajuns din nou pe buzele comentatorilor și microbiștilor din țară, doborând un nou record negativ. Și asta după ce, pentru a putea juca returul din Cupa Ligii cu Târgu Mureș, s-a făcut o chetă printre jucători, antrenori și prieteni ai echipei. Totul, pentru a se plăti chiria pe stadion.

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Anunt in media   SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu cu destinatia “DESFASURARE ACTIVITATE RENT-A-CAR” situat in zona publica a aerogarii S.N. AIT-TV S.A., langa culoarul de trecere dintre cele doua terminale  Licitatia va avea

aquatim

Apa rece oprita la Sannicolau Mare

Aquatim anunță că miercuri, 1 martie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei reci în Sânnicolau Mare, pentru executarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă pe străzile Drumul Cenadului și Calea Timișoarei. Lucrările vizează blindarea și scoaterea din uz a sectoarelor vechi de conductă de pe străzile Drumul Cenadului, Calea Timișoarei,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție nu a programat miercuri, 1 martie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Moșnița Nouă – str. Diana colț cu str. Rodica, Fârdea (p), Jimbolia – Spital TBC, Spre Nord, I. Slavici, Ștefan cel Mare (p), orele 9 – 17; Ciacova (p), Obad (p), orele 9 – 15.

Top