Stirile din ziua: 3 martie 2017

Sibiul, teren interzis pentru baschetbalistii violeti

Sibiul, teren interzis pentru baschetbalistii violeti

Nici de această dată. Alături de U Cluj, CSU Sibiu este poveste fără happy-end pentru „Leii din Banat”. Al treilea meci direct al sezonului și primul din minicampionatul clasatelor 1-6 a fost la fel de echilibrat ca precedentele, dar care din păcate pentru violeți a avut același deznodământ, victoria ardelenilor.

Vacanta de vis e foarte aproape! Nu ratati targul de turism de la Timisoara

E momentul să vă alegeți destinația preferată pentru vacanța de vară. O puteți face, la prețuri speciale, până duminică, la târgul de turism care se desfășoară la Timișoara. Reducerile oferite de agențiile participante pot ajunge chiar și la 30%. În plus, puteți fi unul dintre câștigătorii premiilor constând în… vacanțe.

Promisiune de la primarie: pe str. Dr. Ioan Muresan vine asfaltul! Acum se circula ca prin transee / FOTO

Timișorenii care locuiesc pe strada Dr. Ioan Mureșan, pe porțiunea dintre str. Drubeta și str. Salcâmilor, circulă, de aproape un an și jumătate, printre tranșee. Asta, după ce a fost scoasă parțial piatra cubică și în loc a rămas noroiul. Primăria caută abia acum soluții.

Un deputat PSD cere inchisoare de pana la 3 ani pentru protestatarii care „impiedica exercitarea puterii de stat”

Protestați împotriva unor autorități ale statului? Ați putea ajunge după gratii! Este propunerea unui traseist politic, acum deputat PSD, care vrea pedepse cu închisoarea de până la trei ani, pentru cei care „împiedică exercitarea puterii de stat”! Inițiativa a apărut în contextul în care purtătorul de cuvânt al PSD a spus clar că guvernul a fost „blocat” de protestele din luna februarie.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 3 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Spl. N. Titulescu nr. 15, Al. Franz Liebhard Bl. 98, sc. B, orele 9 – 17, str. Torac (p), Batania (p), Apateu (p), Socului, Câmpului (p), Brigadierilor, Virgilius, Fermității, Herodot (p), orele 9 – 15; Dumbrăvița – str. Lăcrămioarelor, Mureș (p),

Top