Stirile din ziua: 7 martie 2017

primaria giarmata

Situatie absurda la Primaria Giarmata: un secretar contra intregii institutii!

Situatie absurda la Primaria Giarmata: un secretar contra intregii institutii!

Un om împotriva unei întregi primării! Se întâmplă la Giarmata, unde atât funcționarii, cât și edilul șef sunt exasperați de secretarul instituției, pe care l-au reclamat, din nou, la Prefectura Timiș. Situația pare momentan fără ieșire, pentru că sancțiunile pot fi date doar de Comisia de disciplină a prefecturii, care nu se poate întruni.

Robu stie cat ar trebui sa aiba salariul! Pretul corect pentru un primar ca de la Timisoara: 5.000 de euro

Liberalul Nicolae Robu critică logica „idioată” după care primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de consilii județene au fost lăsați pe dinafară la măririle de salarii. Edilul știe și care ar fi „prețul corect” pentru oricine conduce un oraș de mărimea Timișoarei: undeva la 5.000 de euro pe lună.

Drumuri largite spre aeroport si spre Mosnita, pe bani de la guvern. CJ vrea 10 drumuri in PNDL

Consiliul Județean Timiș încearcă să lărgească la patru benzi drumul Timișoara – Moșnița, dar și pe cel care leagă centura de aeroport, pe bani de la guvern. Consilierii au aprobat în plenul extraordinar de marți o listă de drumuri județene pentru care cer bani din Programul Național de Dezvoltare Locală.

Va ramane Timisoara cu o singura Politehnica? Totul depinde de jocurile din play-out

Poli Timişoara a încheiat sezonul regulat pe penultimul loc, cu doar un punct peste „lanterna roşie” ASA Târgu Mureş şi cu trei mai puţine decât Pandurii Târgu Jiu, urmând să mai dispute 14 jocuri decisive în play-out pentru supravieţuirea în primul eşalon. De evitarea retrogradării se leagă şi existenţa clubului „transferat” în 2012 din Recaş.

Robu continua razboiul la distanta cu sefii RATT: Sunt niste paraziti

A cerut demisia directorului RATT, dar pare să se fi împăcat oarecum cu ideea că acest lucru nu se va întâmpla. Primarul Nicolae Robu spune că mandatul lui Ioan Goia este oricum pe final și i-a făcut „paraziți” pe cei din consiliul de administrație al regie. Printre ei, și consilierul județean Nicu Bitea!

Armonie la CJ Timis: PSD si PNL au impartit frateste banii catre primarii

Consilierii județeni s-au întrunit, marți dimineață, într-o ședință extraordinară cu 13 puncte pe ordinea de zi. Au fost de împărțit aproape 51 de milioane de lei, bani pentru echilibrarea bugetelor locale, respectiv pentru drumurile judeţene si comunale. PSD și PNL s-au înțeles și n-a fost deloc scandal. Cei mai mulți bani îi primește Lugojul.

Strazile cu piatra cubica pot deveni amintire! Primaria Timisoara a castigat procesul

Primăria Timișoara a câștigat procesul pe tema străzilor pietruite. Curtea de Apel a admis recursul împotriva sentinței emise de Tribunalul Timiș, astfel că municipalitatea își poate duce mai departe planurile legate de asfaltare. Acțiunea inițiată împotriva primăriei nu reclama procedura în sine, ci nerespectarea Legii transparenței publice.

Meciuri tari pentru Lei! Impotriva campioanei si a castigatoarei Cupei in doar cateva zile

BC SCM Timișoara evoluează la sala „Constantin Jude” în etapele a doua și a treia din Liga Națională de baschet masculin, grupa locurilor 1-6. Violeții vor întâlni campioana, CSM Oradea, și liderul, U BT Cluj. Partida cu bihorenii este programată marți, 7 martie, de la ora 19, iar cea cu U BT duminică, 12 martie, de la 18,20.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 7 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Severin (p), Memorandului (p), Somnului nr. 16, Holdelor Bl. B103, Louis Pasteur (p), Pomiculturii (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Constantin cel Mare (p), Calea Sever Bocu (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Dunărea nr. 9, Fârdea (p), Darova

Top