Stirile din ziua: 4 martie 2017

nicolae robu

Robu, despre atributiile de primar: E aberant sa fiu sef peste toate comisiile

S-a săturat să fie șef prin Primăria Timișoara! Nicolae Robu crede că legile ar trebui modificate de așa natură încât primarii să nu mai fie obligați să fie președinții tuturor comisiilor din instituție. Ce i-a pus capac? Comisia de gestiune a cadavrelor de animale!

S-a stabilit: PNL va avea presedinte ales pe 17 iunie

Președintele PNL nu va fi ales de toți membrii partidului, dar la Convenția Națională vor fi prezenți 5.000 de oameni. Data acesteia a fost stabilită sâmbătă de Consiliul Național de Coordonare al PNL: 17 iunie. Același organism i-a validat în funcții interimare pe Raluca Turcan, președinte, și Cristian Bușoi, secretar general.

Timisoara se lupta cu alte 7 orase pentru titlul de Capitala Europeana de Tineret

În 2021, Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, dar vrea să deschidă balul cu un an înainte. Pentru asta, urbea de pe Bega încearcă câștige și titlul de Capitală Europeană de Tineret, pe care îl vizează alte șapte orașe europene și care a fost deținut deja de Cluj, în 2015. Scrisoarea de intenție a fost depusă deja.

dividende

Cum facem Timisoara magnet pentru turisti? Clusterul pentru Turism Banat cauta raspunsuri / FOTO

Avem o Capitală Europeană a Culturii, ce facem cu ea? Este întrebarea la care au încercat să răspundă reprezentanți ai autorităților locale și specialiști în turism. Dezbaterea „Timișoara, destinație turistică 2021” a fost, speră cei de la Clusterul de Turism Banat, primul pas pentru transformarea reală a orașului de pe Bega.

Cornel Samartinean, numit vicepresedinte al PMP in locul Roxanei Iliescu

Conferința Națională a PMP, desfășurată la Poiana Brașov, a stabilit data la care va fi organizat congresul partidului: 21 octombrie. În aceeași ședință au fost desemnați opt noi vicepreședinți cu rol de coordonatori regionali. Pentru zona de vest, funcția i-a revenit deputatului Cornel Sămărtinean.

Top