Stirile din ziua: 26 martie 2017

In loc de balta, groapa de gunoi! Amenajarea viitorului parc din Dambovita asteapta o sentinta

Fosta balta insalubră situată în Dâmbovița, între străzile Lacului și Paul Constantinescu, a fost acoperită și s-a transformat într-un depozit de gunoaie, „grație” unor timișoreni lipsiți de orice urmă de bun simț. Primăria vrea de trei ani să facă aici un parc, dar momentan s-a oprit în…instanță.

Alin Nica, atac devastator la Robu: Pana acum il consideram incorect. Acum spun ca e profund necinstit

În 2004, la doar 23 de ani, absolvent în acel an de Politehnică, Alin Nica devenea cel mai tânăr primar din țară. De atunci a mai câștigat de trei ori alegerile în Dudeștii Noi. Acum, și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL Timiș, urmând să se confrunte nu doar cu Nicolae Robu, ci și cu sistemul creat de acesta în partid.

uvt

Hai sa vezi cum e sa fii student la UVT: intre stiinta si role

Ateliere de pictură și gravură, experimente de chimie și biologie între știință și magie, ture pe role și biciclete sau simularea unui Consiliu de Securitate ONU. Toate îi așteaptă pe adolescenții care vor să vadă cum e să fii student la Universitatea de Vest. Luni încep Zilele Porților Deschise.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara organizează, și în această primăvară, curăţenia generală. Aceasta se va desfășura în intervalul 20 martie – 4 aprilie și va începe, ca de obicei, în partea de nord a orașului. Duminică, 26 martie, angajații Retim intervin în perimetrul: Calea Aradului (din girație Selgros până în Calea Lipovei) – Calea Lipovei (între Calea Aradului

Top