Stirile din ziua: 6 martie 2017

Curatenie de primavara periculoasa pe miristi: peste 200 de incendii intr-o saptamana in Timis!

Curatenie de primavara periculoasa pe miristi: peste 200 de incendii intr-o saptamana in Timis!

Peste 200 de incendii de vegetație uscată s-au înregistrat în Timiș în ultima săptămână. Au căzut pradă flăcărilor sute de hectare de vegetație uscată și doar intervențiile prompte ale celor de la ISU Timiș și norocul au făcut să nu se producă o catastrofă. Amenzile pot ajunge la 50.000 de lei.

Hotelul unui influent personaj in PSD Timis a intrat intr-o insolventa stranie

Hotelul de patru stele Stejarul deținut de cunoscutul afacerist Neculai Miron a intrat în insolvență. Miron este cunoscut ca având o influență extrem de mare în PSD Timiș, fiind un apropiat, printre alții, al premierului Sorin Grindeanu, al șefului CJ Timiș, Călin Dobra, sau al senatorului Eugen Dogariu.

Dupa proteste, Iohannis sau Soros, ministrii lui Grindeanu se lovesc de un alt dusman: astenia de primavara

Protestele au cam trecut, iar acum guvernul poate să se apuce de lucru. Cine i-a oprit pe Grindeanu&co să muncească până acum e greu de spus. Dar așa s-a spus de la guvern și PSD, că miniștrii n-au putut să dea din ei tot ce au mai bun pentru fericirea și propășirea acestui popor pe motiv de proteste.

Se deschide traficul pe A1, intre Dumbrava/Traian Vuia si Margina! De la ora 17.30 se poate circula!

Surpriză pentru șoferi, chiar dacă informația nu este confirmată oficial încă de CNAIR! Asociația ProInfrastructura, „ochii” care veghează asupra șantierele de autostrăzi din România, anunță, pentru luni după-amiază, deschiderea traficului pe cei 15 kilometri de autostradă A1, în județul Timiș!

Aquapic: Timisoara va avea centru educational de 75.000 de euro!

Loc de joacă și „sală” de clasă atipică. Acesta este Aquapic, un centru educațional care va fi deschis, în toamnă, în vechea uzină de apă industrială. Proiectul gândit de Aquatim, Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey a câștigat concursul de proiecte Urbaniada, premiu care îi va aduce o finanțare de 75.000 de euro.

S-a crezut as al volanului, a decartat 2.500 de lei la Michelangelo!

Vine căldura, încep distracțiile nocturne prin oraș! Printre acestea, drifturile făcute pe principalele bulevarde! Un tânăr a fost prins, noaptea trecută, turându-și motorul în Piața Leonardo da Vinci, așa că a fost amendat cu 2.500 de lei. În prima săptămână din martie au fost deja arși la buzunare doi șoferi cu veleități de pilot de raliu.

Primaria cauta cele mai frumoase poze si filme cu Timisoara! Le si premiaza

Ce mai cere primarul Nicolae Robu prin notă internă? De exemplu, un concurs de fotografie. Dacă aveți imagini sau filmulețe cu Timișoara realizate de voi și de care sunteți foarte mândri, v-ați putea număra printre câștigătorii competiției organizate, în premieră, de Casa de Cultură.

Noi serii de programe de formare la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională demarează în cursul lunii martie 2017 următoarele serii de cursuri: Specialist in managementul deseurilor (Cod COR 325713) Cursul are ca obiectiv instruirea persoanei desemnate cu gestionarea deseurilor din cadrul firmei, astfel incat sa se asigure indeplinirea obligatiilor legale in domeniu. Cursul se

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 6 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mistral, Intrarea Carului (p), Uzinei (p), Zimnicea (p), Garofiței (p), Romul Ladea (p), Micșunelelor (p), orele 9 – 13, Zona Ion Ionescu de la Brad Bl. B101, Martir Silviu Motohon nr. 46, Bl. 145, orele 9 – 13; Lugoj –

Top