Stirile din ziua: 20 martie 2017

Compromis PSD-PNL: spre stadionul si polivalenta lui Dobra, cu metroul lui Robu

Unii membri ai PSD, dar și ai Guvernului Grindeanu parcă n-au trecut faza freneziei electorale și post-alegeri. Zi de zi, tot felul de promisuni mai mult sau mai puțin aiuritoare sunt aruncate pe capetele românilor, precum cojile de semințe scuipate din colțul gurii.

Drum de 11 milioane de lei, cu probleme la patru luni de la inaugurare

Drumul județean 591C Săcălaz – Sânmihaiu Român, a cărui asfaltare s-a încheiat acum patru luni, iese prost din iarnă. Pe șosea se văd deja „urme” de folosire, așa că, foarte curând, va fi nevoie de intervenții. Acestea vor fi făcute pe banii constructorului, pentru că garanția lucrării este de trei ani.

Bugetul Timisului, votat in unanimitate! Pe ce se duc peste 677 milioane de lei

Investițiile majore în acest an: mutarea Clinicii de Psihiatrie, „restanță” de anul trecut, refacerea, cu 1,5 milioane de euro, a fațadei Palatului Administrativ, pistă de canotaj la Surduc, cu aproape 2 milioane de euro, centre de legume-fructe, dar și asfaltarea a zeci de kilometri de drumuri județene.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 20 martie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. P. Olariu (p), Verde (p), Al. Ciupe Bl. B106, sc. A, orele 9 – 17; Pișchia – școala, Foraj Apă, Voiculescu, Baraj Murani, ferma fazani, Fârdea (p), orele 9 – 17; Obad (p), orele 9 – 15.

Top