Stirile din ziua: 9 martie 2017

Varujan Vosganian, Marian Cucsa

Vosganian (ALDE), despre coruptie: Problema e legea, nu exista popor care sa promoveze numai penali

Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, susține că în România nu se duce decât o luptă ipocrită contra corupției. Vosganian crede că protestele din februarie au servit unui scop ascuns, și-a dat cu părerea despre dosarul „retrocedărilor” de la Timișoara și spune că problema este legea, nu oamenii care o încalcă.

Marian Cucsa

Pe tema deconcentratelor din Timis, PSD trimite ALDE la plimbare

ALDE spune că discută, dar PSD anunță că nu negociază funcții publice. În Timiș, eventuala împărțire a funcțiilor de șefi de deconcentrate ar putea să nu „curgă” așa cum își doresc oamenii lui Călin Popescu-Tăriceanu. Tot ce pot oferi social-democrații sunt eventuale… funcții de viceprimar.

Stadionul „Dan Paltinisanu” va fi demolat! Dobra promite in loc o arena de 31.000 de locuri ca la Craiova

Pe 20 martie, consilierii județeni vor vota bugetul județului, în cuantum de 682,7 milioane de lei. E în creștere cu aproape 23% față de anul precedent, dar cea mai mare parte va merge către cheltuieli de funcționare. Șeful CJ Timiș, Călin Dobra, vorbește însă despre un nou stadion și demolarea vechiului „Dan Păltinișanu”!

Zeci de bizoni, parcati cu nesimtire pe pietonale / FOTO

Străzile Pacha și Sergent Constantin Mușat, dar și Piața Sf. Gheorghe par să fie locurile preferate de parcare pentru unii șoferi care ignoră toate regulile instituite în zona centrală a Timișoarei. Peste 70 au fost prinși de polițiștii locali în ultimele patru zile. Oricum, colantele lipite pe parbrize nu par să impresioneze pe nimeni.

sosea centura

Centura Sud, inca o schimbare: proiectarea si executia, scoase la licitatie la pachet!

CNAIR are alte planuri cu mult discutata centură de ocolire a Timișoarei. Deși e în derulare o licitaţie pentru revizuirea studiului de fezabilitate, proiect tehnic şi celelalte documentaţii, aceasta ar urma să fie anulată şi să fie lansată alta. Până la finele lunii martie, teoretic, vor fi scoase la licitație „la pachet” proiectarea şi execuţia șoselei. Practic, rămâne de văzut.

Top